Επίδομα θέρμανσης: Ανοίγει τη Δευτέρα η πλατφόρμα MyΘέρμανση

Αντίστροφη μέτρηση για το επίδομα θέρμανσης καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τη Δευτέρα (7/11) θα ανοίξει η πλατφόρμα myΘέρμανση για την υποβολή των αιτήσεων από τους δικαιούχους.

Περίπου 1,3 εκατομμύρια είναι οι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης τη φετινή περίοδο, με τις αιτήσεις να ξεκινούν να υποβάλλονται από τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. Οι δικαιούχοι θα μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου στην πλατφόρμα myΘέρμανση.
Η πρώτη πληρωμή αναμένεται να γίνει στις 21 Δεκεμβρίου και αυτή θα αφορά τους νέους δικαιούχους για αγορές που θα έχουν γίνει ως τις 30 Νοεμβρίου. Την ίδια ημερομηνία θα υπάρξει προκαταβολή σε όσους ήταν δικαιούχοι και πέρσι, ανεξάρτητα από το αν έχουν προχωρήσει στην αγορά καυσίμων ή όχι.

Στο τέλος Φεβρουαρίου αναμένεται να γίνει η δεύτερη πληρωμή, προς όσους δικαιούχους έχουν αγοράσει καύσιμα μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2023. Στις 28 Απριλίου θα καταβληθεί το επίδομα για αγορές καυσίμων ως τις 31 Μαρτίου 2023.
Περισσότερα σε λίγο…


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss