Φαίη Σκορδά: «Ήταν επιλογή μου η επιστροφή του Γιώργου στην εκπομπή»

Η Φαίη Σκορδά φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show», και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό».

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση, για την προσωπική της ζωή, για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα, και το πώς
εξελίχθηκε μέσα στα χρόνια, για τα παιδιά της και τον καθοριστικό ρόλο που έχει παίξει η μητρότητα στη ζωή της, καθώς και για τα μελλοντικά της σχέδια.

«Και τι δεν έχει ακουστεί για εμάς τους δύο, το πόσο έχουμε τσακωθεί και και και…», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρουσιάζοντας την καλεσμένη του, η οποία μπήκε μέσα με διάθεση για χορό.

«Έχω παρεξηγηθεί πολλές φορές»

Αρχικά, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε: «Δεν βλέπω πολύ καλά, έχω μια πάθηση στα μάτια που χρειάζεται μεταμόσχευση κερατοειδούς. Εγώ έχω βρει τη λύση και φοράω φακούς που είναι σαν γυάλινοι. Έχω παρεξηγηθεί πολλές φορές».

«Μέσα από συζητήσεις ήρθε το όνομα και το πρότεινα εγώ»

Όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσιάστρια μίλησε για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό»: «Ήταν επιλογή μου να έρθει ο Γιώργος. Μέσα από συζητήσεις ήρθε το όνομα και το πρότεινα εγώ. Σε ότι αφορά στα παιδιά χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Έκανα ένα εκατομμύριο σενάρια».

«Ο Γιώργος το είπε στα παιδιά ότι θα ήμαστε στην εκπομπή μαζί»

Και συνέχισε λέγοντας: «Όταν χωρίσαμε υπήρχε μια ένταση, δεν ήταν εύκολο, απλώς για εμάς, αυτό που είπαμε είναι ότι προτεραιότητα είναι τα παιδιά μας και ισχύει. Ο Γιώργος το είπε στα παιδιά ότι θα ήμαστε στην εκπομπή μαζί. Ο μεγάλος, ο Γιάννης, χάρηκε πάρα πολύ, γιατί το είχε ζήσει μαζί μας στα γυρίσματα, ο μικρός αντίθετα είπε “θα μαλώσετε, θα σκοτωθείτε, θα σας διώξουν και δεν θα έχουμε λεφτά να φάμε”».

«Το τελευταίο διάστημα υπήρχε ένταση, δεν ήμασταν καλά, τώρα γελάμε»

Αμέσως μετά, αναφορικά με τον λόγο που χώρισαν επαγγελματικά, η ίδια απάντησε: «Γιατί όταν είναι η αρχή, έχεις το συναίσθημα. Υπήρχε ένταση. Το τελευταίο διάστημα υπήρχε ένταση, δεν ήμασταν καλά, τώρα γελάμε».

«Τον έχω ψηλά τον Γιώργο, γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου»

«Θέλει χρόνο δεν είναι απλό, τουλάχιστον για εμένα. Μιλάμε για έναν γάμο. Όταν ο Γιώργος ήταν στον ΣΚΑΪ και έβλεπα τα νούμερα, ήθελα να πάει καλά μέσα μου. Τον έχω ψηλά τον Γιώργο, γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του «Πρωινού».

«Όταν κάνω κάτι λάθος μου αρέσει να το λέω»

Και στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Όταν κάνω κάτι λάθος μου αρέσει να το λέω. Γενικά ήμουν υπερπροστατευτική και καταλαβαίνω ότι ήταν υπερβολικό. Με ακούει ο Γιώργος, εγώ τα σκέφτομαι περισσότερο, αλλά με ακούει».

«Έλεγα θα πάω στην Ιταλία, θα σπουδάσω και προετοίμαζα τον εαυτό μου να δουλέψει στην τηλεόραση»

Η Φαίη Σκορδά είπε επίσης για το αν το περίμενε ότι θα έκανε καριέρα στην τηλεόραση: «Έλεγα θα πάω στην Ιταλία, θα σπουδάσω και προετοίμαζα τον εαυτό μου να δουλέψει στην τηλεόραση».

«Στο TV100 κουβαλούσα το ρούχα της ενδυματολόγου που είχε για μοντέλο την Κατερίνα Στικούδη. Όταν μου πρότειναν να κατέβω στην Αθήνα διαπραγματεύτηκα αρκετά. Ήξερα ότι μια μέρα θα πετύχω», αποκάλυψε η ίδια με ειλικρίνεια.

«Δεν θα έκανα ποτέ κάτι παράλληλα με το “Πρωινό”»

Αναφορικά με το αν την αγχώνουν τα νούμερα της τηλεθέασης δήλωσε: «Παλιά όταν έβγαιναν πολύ νωρίς ήταν το πρώτο πράγμα που κοίταγα. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι παράλληλα με το “Πρωινό”».

«Κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξει αυτό και να κάνω κάτι άλλο»

Και εξήγησε: «Μου γινόταν πάντα πρόταση, αλλά από την πρώτη στιγμή είχα πει ότι θα κάνω μόνο ένα πράγμα. Κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξει αυτό και να κάνω κάτι άλλο. Θέλω ζωντανό, δεν θα έκανα το “Ρουκ Ζουκ”, δεν με φτιάχνει».

«Ο κόσμος αναγνωρίζει την καλή μου πρόθεση»

Για τις αντιδράσεις του κόσμου, δήλωσε: «Ο κόσμος αναγνωρίζει την καλή μου πρόθεση. Είναι πολλά τα χρόνια και οι στιγμές. Το μεγαλύτερο ψέμα που ειπώθηκε για μένα με εκνευρίζει, με στεναχωρεί. Έχω ακούσει πολλά, δεν μου έρχεται κάτι».

«Δεν ήθελα να δώσω το δικαίωμα να με σχολιάσουν»

Επίσης, όσον αφορά την προσωπική της ζωή ανέφερε: «Προσπαθούσα όταν ήρθα από Ιταλία να μη βγαίνω καθόλου. Όταν ήμουν στο ALTER θυμάμαι ατελείωτα βράδια να βλέπω ταινίες και να τρώω πίτσες στην Αγία Παρασκευή. Ατελείωτα βράδια μοναξιάς. Τότε δεν με ήξεραν. Δεν ήθελα να δώσω το δικαίωμα να με σχολιάσουν».

Και συνέχισε: «Τις Κυριακές πήγαινα 9 το πρωί, έμπαινα σε ένα δωμάτιο, έβλεπα όλα τα βίντεο και έφευγα 9 το βράδυ από το υπόγειο του ALTER».

«Θέλω να ζω στο ροζ συννεφάκι και να προσμένω το ιδανικό, δεν θέλω να το βγάζω εκτός»

Απαντώντας στην ερώτηση για το αν θα ξαναπαντρευόταν η όμορφη παρουσιάστρια είπε: «Δεν σταματάω να ονειρεύομαι και να λέω έχει τελειώσει ο έρωτας για εμένα. Θέλω να ζω στο ροζ συννεφάκι και να προσμένω το ιδανικό, δεν θέλω να το βγάζω εκτός. Το έχω μέσα στο μυαλό μου ότι μπορεί να γίνει κάτι μαγικό».

«Είμαι πάρα πολύ απαιτητική με τον εαυτό μου και με αυτόν που έχω απέναντι»

«Μετά σκέφτομαι πρακτικά που λέει ότι αν δεις την καθημερινότητά μου δεν γίνεται αυτό. Θα ήθελα αλλά ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο. Είμαι δύσκολη πολύ. Είμαι πάρα πολύ απαιτητική με τον εαυτό μου και με αυτόν που έχω απέναντι. Είμαι δύσπιστη. Όταν εμπιστεύομαι αφήνομαι, δεν εμπιστεύομαι εύκολα», εξήγησε η Φαίη Σκορδά.

«Αγαπώ τις γυναίκες και πάντα δικαιολογώ»

Αναφορικά με τις σχέσεις της με τις γυναίκες είπε: «Αγαπώ τις γυναίκες και πάντα δικαιολογώ. Η μαμά μου ήταν έτσι. Είναι στο dna μου πια».

«Δεν θέλω να μου στέλνουν μηνύματα οι άντρες στο Instagram»

Τέλος, για τους followers της στο Instagram δήλωσε: «Δεν θέλω να μου στέλνουν μηνύματα οι άντρες στο Instagram. Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να τα διαβάσω. Έχω ανοίξει κάποια και έπαθα μεγάλο σοκ. Μόνο γυναίκες».

Δείτε αναλυτικά όσα είπε η Φαίη Σκορδά στο βίντεο που ακολουθεί:

Γιώργος Λιάγκας: «Τίποτα δεν είπες. Εγώ θα είχα ξεσκίσει»

Με αφορμή αυτή τη συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούροφλου, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε στο «Πρωινό»: «Ήταν γλυκός και τρυφερός στη συνέντευξη μαζί σου. Βέβαια δεν σε ρώτησε και δεν σε πίεσε καθόλου. Διαφωνώ με αυτό τον τρόπο. Εγώ κάνω πιο επιθετικές ερωτήσεις».  Η Φαίη Σκορδά απάντησε σ’ αυτό λέγοντας: «Μίλησα όμως, είπα κάποια πράγματα». Ωστόσο, ο παρουσιαστής συνέχισε την κριτική του τονίζοντας: «Τίποτα δεν είπες. Ούτε σε πίεσε, ούτε εσύ είπες τίποτα. Εγώ θα είχα ξεσκίσει. Εννοώ δημοσιογραφικά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss