Για τα μάτια μας (KAI) μόνο: 18 αποτελεσματικά προϊόντα για φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα

Tα σημάδια της κούρασης και του στρες αποτελούν μακρινή ανάμνηση, καθώς η χαλαρή διάθεση που είχατε δίπλα στο κύμα έχει ζωγραφιστεί στο πρόσωπό σας; Αναμενόμενο, αν σκεφτούμε ότι οιήχοι της φύσης, είτε βρισκόμαστε στο νησί είτε στο βουνό, μας αποφορτίζουν και μας γεμίζουν ενέργεια και δύναμη. Εμείς, βρήκαμε τον τρόπο να «εγκαταστήσουμε» μόνιμα την ηρεμία της θερινήςραστώνης στα χαρακτηριστικά μας. Σύμμαχοί μας, οι έξυπνες συμβουλές των ειδικών που ακολουθούν, οι οποίες θα αναβαθμίσουν τη ρουτίνα περιποίησης της ευαίσθητης περιοχής των ματιών σε ιεροτελεστία αισθήσεων.
Ξεκινήστε από το ντεμακιγιάζ
«Mε μια ελαιώδη ή υδαρή φόρμουλα καθαρισμού τονώστε την ευαίσθητη αυτή ζώνη δουλεύοντας με τα δάχτυλα κατά μήκος του οστού του περιγράμματος από το εσωτερικό προς το εξωτερικό χωρίς να ασκείτε έντονη πίεση», λέει η Gaele Euvrie, CEO της γαλλικής μάρκας FaceKult που ειδικεύεται στις μεθόδους skin gym.
Ενώ κοιμάστε
Το βράδυ, φροντίστε το περίγραμμα των ματιών με ένα μη λιπαρό προϊόν –έναν ορό ή τζελ-, και εφαρμόστε το κατά μήκος του οστού, χωρίς να υπερβείτε την κορυφή του. Έτσι, δεν θα τρέξει το προϊόν στο μάτι προκαλώντας του κάποιον ερεθισμό κατά τον ύπνο. «Τα ενεργά συστατικά της εκάστοτε σύνθεσης μπορεί να διεισδύσουν στο εσωτερικό του ματιού από τα τριχοειδή αγγεία, γι΄ αυτό απαιτείται προσοχή κατά την εφαρμογή», εξηγεί η Sandrine Silvestre, διευθύντρια εκπαίδευσης του Guerlain.
Αντίο, μαύρο κύκλοι
Το φαινόμενο αυτό οφείλεται σ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss