Γιάννης Στάνκογλου: «Δεν νιώθω ζεν πρεμιέ, νιώθω ότι μεγαλώνω και μου αρέσει»

Ο Γιάννης Στάνκογλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Love It» του ΣΚΑΪ, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για την παράσταση όπου συμμετέχει αυτό το διάστημα, τις «Άγριες Μέλισσες», αλλά και για τα όσα γίνονται με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Δεν με αγχώνει η Επίδαυρος, είναι ένα μέρος που θέλω να επιστρέφω συνέχεια»

Αρχικά, ο ταλαντούχος ηθοποιός είπε: «Για την παράσταση “Προμηθέας Δεσμώτης” χρειάζεται μια σωματικότητα, μια προετοιμασία και πάρα πολύ συγκέντρωση».

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν με αγχώνει η Επίδαυρος, είναι ένα μέρος που θέλω να επιστρέφω συνέχεια. Εισέπραξα από το κοινό ότι υπήρχε μεγάλη λαχτάρα να βγει έξω και να παρακολουθήσει ωραία θεάματα».

«Είναι άδικο να σταματήσουν να προβάλλονται οι σειρές που συμμετείχαν άνθρωποι που τώρα είναι στη φυλακή»

Αναφερόμενος στην απόφαση των σταθμών να σταματήσουν να προβάλλουν τις παραγωγές στις οποίες συμμετέχει ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Γιάννης Στάνκογλου σχολίασε πως: «Είναι άδικο να σταματήσουν να προβάλλονται οι σειρές που συμμετείχαν άνθρωποι που τώρα είναι στη φυλακή».

«Αυτός ο κακός άνθρωπος αγαπήθηκε και αυτό είναι επιτυχία»

Για τον ρόλο του «Θωμά Κυπραίου» στη δραματική σειρά εποχής του ANT1, «Άγριες Μέλισσες», ο Γιάννης Στάνκογλου τόνισε: «Πολύς κόσμος μου μιλάει ακόμα σχετικά με τον Θωμά Κυπραίο και σε σχέση με τις “Άγριες Μέλισσες” και γιατί έφυγα. Αυτός ο κακός άνθρωπος αγαπήθηκε και αυτό είναι επιτυχία».

«Το χειμώνα θα σκηνοθετήσω για πρώτη φορά στο θέατρο»

«Θα κάνω μια σειρά που θα περνάει κοινωνικά μηνύματα και θα το κάνω με μεγάλη χαρά. Δεν νιώθω ζεν πρεμιέ, νιώθω ότι μεγαλώνω και μου αρέσει. Το χειμώνα θα σκηνοθετήσω για πρώτη φορά στο θέατρο», πρόσθεσε επίσης ο Γιάννης Στάνκογλου.

Δείτε παρακάτω:

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.