H Galerie Philia εισάγει μαθητές στον κόσμο του ντιζάιν

Σε μια προσπάθεια να προσελκύσει περισσότερα παιδιά απ΄ όλο τον κόσμο στο ντιζάιν, από τη σκέψη και τη σύλληψη έως τη δημιουργία, η Galerie Philia υλοποιεί τη νέα πρωτοβουλία «Design Brut».

Παιδιά σχολικής ηλικίας συνεργάζονται με στούντιο σχεδιασμού για να δημιουργήσουν έργα που αξίζει να φιλοξενηθούν σε γκαλερί.
Η πρώτη φάση του πρότζεκτ υλοποιήθηκε σε ένα σχολείο στη Γαλλία, στην κοινότητα Breil-sur-Roya. Τους μαθητές επισκέφθηκαν οι Antoine Behaghel και Alexis Foiny από το Studio BehaghelFoiny, οι οποίοι στη συνέχεια διοργάνωσαν εργαστήρια για να συστήσουν στα παιδιά έξι και επτά ετών τον σχεδιασμό.

Δείτε την gallery:

PHOTO GALLERY

Photo 1/4

Σε μια προσπάθεια να προσελκύσει περισσότερα παιδιά απ΄ όλο τον κόσμο στο ντιζάιν, από τη σκέψη και τη σύλληψη έως τη δημιουργία, η Galerie Philia υλοποιεί τη νέα πρωτοβουλία «Design Brut». Πηγή: instagram

Photo 2/4

Παιδιά σχολικής ηλικίας συνεργάζονται με στούντιο σχεδιασμού για να δημιουργήσουν έργα που αξίζει να φιλοξενηθούν σε γκαλερί. Πηγή: instagram

Photo 3/4

Η πρώτη φάση του πρότζεκτ υλοποιήθηκε σε ένα σχολείο στη Γαλλία, στην κοινότητα Breil-sur-Roya. Πηγή: instagram

Photo 4/4

Τους μαθητές επισκέφθηκαν οι Antoine Behaghel και Alexis Foiny από το Studio BehaghelFoiny, οι οποίοι στη συνέχεια διοργάνωσαν εργαστήρια για να συστήσουν στα παιδιά έξι και επτά ετών τον σχεδιασμό. Πηγή: instagram

Μαζί με τον δάσκαλό τους οι μαθητές δημιούργησαν σχήματα σε χαρτί και διαμόρφωσαν ιδέες με τη χρήση στυλό, μολυβιών και κολάζ. Με βάση αυτά οι σχεδιαστές δημιούργησαν έπιπλα, χρησιμοποιώντας ξύλο ελιάς και επιστρατεύοντας τις δεξιότητες τοπικού επιπλοποιού.

Τα έργα παρουσιάστηκαν αρχικά σε μία μικρή έκθεση στο παρεκκλήσι Notre-Dame-des-Monts, παρουσία των παιδιών και της τοπικής κοινότητας.
Από τις 10 Νοεμβρίου οι δημιουργίες μαθητών και σχεδιαστών θα παρουσιαστούν σε έκθεση στο Παρίσι.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss