«H Γη της Ελιάς» – Πασχάλης Τσαρούχας: «Κάποιος πυροβολεί τη Χάιδω με δικό μου όπλο»

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένος ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «H Γη της Ελιάς», στον ρόλο του «Στάθη», ο οποίος παρά το γεγονός ότι έχει οικογένεια και δύο παιδιά, υποκύπτει στον μεγάλο του έρωτα, την «Ιουλία»

«Δεν προλαβαίνουμε με τα γυρίσματα»

Αρχικά, ο ηθοποιός είπε: «Δεν προλαβαίνουμε με τα γυρίσματα. “Είμαστε Survivors” μου λέει ο Αντρέας Γεωργίου που τον ρωτάω για τα διπλά επεισόδια».

«Μας εκπλήσσει κι εμάς το σενάριο»

Και συνέχισε, βλέποντας ένα συγκεντρωτικό βίντεο με σκηνές του, λέγοντας: «Παλιώσαμε λίγο για ερωτικές σκηνές. Κάθε δέκα μέρες που έρχονται τα νέα επεισόδια μας ξεραίνει και λέμε “θα το περάσουμε κι αυτό το βουνό”. Μας εκπλήσσει κι εμάς το σενάριο. Είμαστε πάντα έτοιμοι για κάτι το οποίο δεν περιμένουμε».

«Με πιάνουν και υπάρχει μόνος ένας άνθρωπος που μπορεί να μου δώσει άλλοθι»

Φυσικά, ο Πασχάλης Τσαρούχας δεν θα μπορούσε να φύγει από την εκπομπή δίχως να δώσει έστω και μία εξέλιξη για επερχόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς».

«Κάποιος πυροβολεί τη Χάιδω με δικό μου όπλο. Με πιάνουν και υπάρχει μόνος ένας άνθρωπος που μπορεί να μου δώσει άλλοθι. Αυτή που δεν μπορεί να μου δώσει», δήλωσε χαρακτηριστικά, εννοώντας την Ιουλία.

«Είναι σκληρή η δουλειά μας, αλλά ευχάριστη και δημιουργική»

Αναφορικά με το πώς είναι μια τυπική του μέρα, ανέφερε: «Η μέρα μου ξεκινάει στις 6 και μισή το πρωί. Μέχρι τις 8-8 και μισή βλέπω τα επεισόδια του προηγούμενου βραδιού. Όλη μέρα μετά γύρισμα και το βράδυ διαβάζω τα επόμενα. Είναι σκληρή η δουλειά μας, αλλά ευχάριστη και δημιουργική».

«Τα σαββατοκύριακα ακολουθώ τον Αχιλλέα στις δραστηριότητές του. Με ευχαριστεί πολύ. Όταν μπορώ ανεβαίνω να δω και την Αλεξάνδρα μου», πρόσθεσε ο ίδιος.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss