H Δημοφιλής Σειρά Smartphones vivo Υ είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα με Εξ

Τα νέα κινητά vivo, έρχονται να ενισχύσουν την γκάμα που προσφέρει η vivo στους Έλληνες καταναλωτές, με τεχνολογικά πλεονεκτήματα και πολύ ελκυστικές τιμές.
Vivo Υ76 5G: το νέο vivo Y76 5G, προσφέρει δυνατές φωτογραφικές λήψεις με εξαιρετικά λεπτό και κομψό σχεδιασμό. 

Το νέο smartphone προσφέρει τον συνδυασμό εξαιρετικής εμφάνισης και ανταγωνιστικών χαρακτηριστικών με λεπτό σώμα μόλις 7,79 mm. χιλιοστά, αποτελεί το πιο λεπτό smartphone της σειράς vivo Y 5G, ενώ τα περιγράμματα του σώματος της συσκευής εξασφαλίζουν τέλεια αίσθηση στην καθημερινή χρήση. Διατίθεται σε χρωματικές επιλογές Cosmic Aurora και Midnight Space με φινίρισμα frost χρώματος στην πλάτη, που το κάνει μοντέρνο και διακριτικό.
Εκτός από την κομψή του εμφάνιση, το vivo Y76 5G προσφέρει αυξημένη απόδοση και υψηλών δυνατοτήτων κάμερα 50MP για το Perfect Shot. 
Επίσης τo σύστημα Multi-Turbo με το οποίο έρχεται εξοπλισμένο, βελτιστοποιεί τη χρήση δικτύου, την τεχνητή νοημοσύνη, την απόδοση του Gaming και την απαγωγή θερμότητας. Η μπαταρία μεγάλης διάρκειας 4100mAh και η αξιόπιστη τεχνολογία FlashCharge 44W της vivo, διασφαλίζει ότι το vivo Y76 5G μπορεί να συμβαδίσει πλήρως με τις ανάγκες και τις ταχύτητες της σύγχρονης ζωής. Όπως όλα τα smartphone της σειράς Y, το vivo Y76 5Gπροσφέρει εξαιρετικό εύρος χαρακτηριστικών, με υποστήριξη διπλής SIM, γρήγορη συνδεσιμότητα 5G και πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η καθημερινή χρήση ενισχύεται με τη λειτουργία Ultra-Game 2.0, το Nano Music Player και ορισμένα νέα widgets.

Γρήγορη επεξεργασία με το νέο vivo Y76 5G
Το vivo Y76 5G είναι εξοπλισμένο με το τσι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss