Η BMW M ξεκινά δοκιμές για EV υψηλών επιδόσεων – FleetNews

Η BMW M GmbH, ξεκινά δοκιμές καινοτόμων συστημάτων ελέγχου κίνησης και πλαισίου για αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα (EV) υψηλών επιδόσεων.
Η BMW M GmbH εγκαινιάζει το επόμενο κεφάλαιο στον μετασχηματισμό της προς την ηλεκτροκίνηση. Με τα πρώτα test drives ενός πρωτοτύπου για την αξιολόγηση καινοτόμων συστημάτων ελέγχου κίνησης και πλαισίου, μία διεπιστημονική ομάδα προγραμματιστών δοκιμάζει τώρα τις λύσεις hardware και software που προορίζονται για μελλοντικά, αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων. Οι δοκιμές του πρωτοτύπου εστιάζουν σε ένα σύστημα τετρακίνησης που αποτελείται από τέσσερις ηλεκτροκινητήρες και ένα ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου δυναμικής συμπεριφοράς, τα οποία παρέχουν σε συνδυασμό, ένα πρωτόγνωρο επίπεδο απόδοσης και εμπειρίας.

Με την εντελώς νέα φιλοσοφία κίνησης, η BMW M GmbH υπογραμμίζει την τεχνογνωσία της στην εξέλιξη και, κατ’ επέκταση, την ικανότητά της να μεταφέρει την ουσία των αυτοκινήτων M στον κόσμο της κινητικότητας μηδενικών εκπομπών ρύπων. Το αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης συνδυάζεται με καινοτόμα συστήματα ελέγχου με στόχο τον επαναπροσδιορισμό της δυναμικής συμπεριφοράς, της ευελιξίας και της ακρίβειας που χαρακτηρίζουν τα μοντέλα BMW M, σε ένα σπορ αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων.
50 χρόνια BMW M GmbH : Το μέλλον ξεκινά την επετειακή χρονιά
Ακριβώς 50 χρόνια από την ίδρυσή της, η BMW M GmbH βρίσκεται εν μέσω μιας διαδικασίας μετασχηματισμού προς την ηλεκτρική κινητικότητα, που όχι μόνο διατηρεί τα αναμφισβήτητα χαρακτηριστικά απόδοσης των μοντέλων της, αλλά παράλληλα τα εμπλουτίζει με νέες πτυχές. Κατά τη διάρκεια της επετειακής χρονιάς έχει ήδη λανσαριστεί στην αγορά η αμιγ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss