Η επιστροφή της ΑΕΚ στο «σπίτι» της αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Η Lega Basket Serie A αποκλειστικά στην COSMOTE TV για την επόμενη τριετία-Μηχανοκίνητο υπερθέαμα με F1, MotoGP, WRC – Πλούσια δράση με το ντέρμπι Ίντερ-Ρόμα, Super League, τελικό Copa Sudamericana, NBAGlobal Games, FIBA Basketball Champions League

Δεκαεννιά χρόνια μετά το τελευταίο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ΑΕΚ επιστρέφει στο «σπίτι» της, με μία αναμέτρηση που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Το πρώτο «ραντεβού» της «Ένωσης» στο νέο της γήπεδο, την «OPAP Arena» έχει δοθεί κόντρα στον Ιωνικό, την Δευτέρα 3/10 στις 20.00 (COSMOTE SPORT 1HD).
Στη μάχη της 6ης αγωνιστικής της Super League ρίχνονται, επίσης, τα ζευγάρια ΠΑΣ Λαμία-Λεβαδειακός, Ολυμπιακός-Ατρόμητος και Βόλος ΝΠΣ-Άρης.

Πριν τη σέντρα των παιχνιδιών ΠΑΣ Λαμία-Λεβαδειακός και ΑΕΚ-Ιωνικός, θα προηγηθεί pregame εκπομπή με όλες τις πληροφορίες και το ρεπορτάζ. Μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή οι τηλεθεατές θα επιστρέψουν στο στούντιο COSMOTE TV για να παρακολουθήσουν την postgame εκπομπή με αποκλειστικές δηλώσεις και αναλύσεις των φάσεων.

Παράλληλα, η εκπομπή Super League Spotshow θα βρίσκεται στο COSMOTE SPORT 1HD με όλη τη δράση της Super League, αποκλειστικές συνεντεύξεις, αναλύσεις και δηλώσεις παικτών και προπονητών. Όλη η δράση θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 1HD.

Ώρα

Ημέρα

Αγώνας / Εκπομπή

18.45

Σάββατο 1/10

Pregame ΠΑΣ Λαμία-Λεβαδειακός

19.30

ΠΑΣ Λαμία-Λεβαδειακός

21.30

Postgame ΠΑΣ Λαμία-Λεβαδειακός

15.00

Κυριακή 2/10

Super League Sportshow

16.00

Ολυμπιακός-Ατρόμητος

18.00

Super League Sportshow

19.30

Βόλος ΝΠΣ-Άρης

21.30

Super League Sportshow

18.00

Δευτέρα 3/10

Pregame ΑΕΚ-Ιωνικός

20.00

ΑΕΚ-Ιωνικός

22.00

Postgame ΑΕΚ-Ιωνικός

Εκτός ελληνικών γηπέδων, οι προβολείς στρέφονται στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Serie A, ανάμεσα στην Ίντερ και τη Ρόμα. Θα καταφέρουν οι φιλοξενούμενοι να σπάσουν το σερί ηττών τους κόντρα στους «Nerazzuri»; Η απάντηση θα δοθεί το Σάββατο 1/10 στις 19.00. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss