Η Γη της Ελιάς – Χρύσα Παππά: Έχω πολλά χρόνια να κάνω ρόλο που χαμογελάει

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας (28/2) η ταλαντούχα ηθοποιός που θα ενσαρκώσει την «Εύα» στην επιτυχημένη σειρά «Η Γη της Ελιάς», Χρύσα Παππά.

Η ηθοποιός πέρα από τον ρόλο της «Εύας» στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», μίλησε για τη σχέση της με τον Στάθη, αλλά και για το θέατρο. Να σημειωθεί, πως όπως είπε η ίδια, ο Στάθης πρόκειται να ερωτευτεί κεραυνοβόλα την Εύα, ενώ εκείνος δεν της αποκρύπτει πληροφορίες αναφορικά με την Αρετή και την Ιουλία.

Επιπλέον, η 42χρονη ηθοποιός Χρύσα Παππά δήλωσε χαρούμενη που συνεργάζεται ξανά με τους Γεωργίου-Νικολάου αλλά και τη  Βάνα Δημητρίου. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε για τον ρόλο της πως η «Εύα» είναι αρκετά τσαμπουκαλού, τονίζοντας πως θα υπάρξει μια κόντρα με την Αρετή.

«Η Εύα είναι μία γυναίκα πολύ χορτάτη από τη ζωή, πολύ ευχαριστημένη, πολύ ελεύθερη, χαμογελαστή»

«Η Εύα φτάνει στη Μάνη, γιατί έχει κληρονομήσει κτήματα από τη γιαγιά της και κοιτάει μήπως κάνει μία επένδυση. Συναντάει τον Πασχάλη Τσαρούχα, γοητεύεται και ήδη στο σημερινό επεισόδιο υπάρχει μία εξέλιξη. Μου αρέσει πολύ ο ρόλος μου αυτός», είπε η ηθοποιός μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη.

Και συνέχισε λέγοντας: «Η Εύα είναι μία γυναίκα πολύ χορτάτη από τη ζωή, πολύ ευχαριστημένη, πολύ ελεύθερη, χαμογελαστή, σε πολύ καλή σχέση με τη θηλυκότητα της και τη τσαχπινιά της. Έχω πολλά χρόνια να κάνω ρόλο που χαμογελάει. Η Εύα συναντάει τον Στάθη, της λέει από την αρχή ότι είναι σε μία μεταβατική κατάσταση με την οικογένεια και τον γάμο του, και το δέχεται».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss