Η Γη της Ελιάς: Γνωστός ηθοποιός «εισβάλει» σύντομα στη σειρά

Ένας νέος ήρωας πρόκειται να μπει σύντομα στην σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς» και… υπόσχεται μεγάλες ανατροπές. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκα στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη, ο νέος χαρακτήρας που θα εμφανιστεί στην σειρά θα είναι ο «Σωκράτης Δρακόπουλος». Μάλιστα, το συγκεκριμένο χαρακτήρα θα υποδυθεί ο γνωστός ηθοποιός Αποστόλης Τότσικας.

Η γη της ελιάς: Ο Αποστόλης Τότσικας μπαίνει στην σειρά – Ποιον χαρακτήρα θα υποδυθεί

Πέντε χρόνια μετά τη συνεργασία τους στο «Μπρούσκο» το 2017, ο ταλαντούχος ηθοποιός συναντά και πάλι τηλεοπτικά τον Αντρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου.

Στην αγαπημένη σειρά «Η Γη της Ελιάς», ο Αποστόλης Τότσικας θα ερμηνεύσει έναν γοητευτικό άντρα, μπον βιβέρ, ο οποίος ζει στη Σουηδία και έρχεται στη Μάνη για να κάνει εμπόριο ελαιόλαδου.

Το παρελθόν του και οι δεσμοί του με κάποιους ήρωες της σειράς θα φέρουν μεγάλη αναστάτωση και θα δώσουν εντελώς απρόσμενη τροπή στις ιστορίες τους. Ο Σωκράτης Δρακόπουλος είναι ο βιολογικός πατέρας της μικρής Αγγελικής, της κόρης της Αντιγόνης, με την οποία είχε στο παρελθόν μια περιστασιακή σχέση.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο Αποστόλης Τότσικας θα ξεκινήσει γυρίσματα για τη σειρά στα τέλη του Σεπτεμβρίου.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss