Η Microsoft θα κρατήσει το Call of Duty στο PlayStation για “αρκετά ακόμη χρόνια” πέρα από την υπάρχουσα συμφωνία

Η Microsoft δεσμεύεται να διατηρήσει το Call of Duty στο PlayStation για «αρκετά ακόμη χρόνια» πέρα από την υπάρχουσα συμφωνία που έχει συνάψει η Sony με την Activision. 

Ο CEO της Microsoft Gaming και επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, ανέλαβε τη δέσμευση αυτή σε γραπτή επιστολή προς τον επικεφαλής του PlayStation, Jim Ryan, νωρίτερα φέτος, και είναι το πιο σαφές σημάδι ότι το Call of Duty δεν θα εξαφανιστεί ξαφνικά από τις πλατφόρμες του PlayStation, αν η συμφωνία ύψους 68,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων της Microsoft εγκριθεί τελικά από τις ρυθμιστικές αρχές.
«Τον Ιανουάριο, υπογράψαμε συμφωνία με τη Sony για να εγγυηθούμε το Call of Duty στο PlayStation, με ισοτιμία δυνατοτήτων και περιεχομένου στις δύο αντίπαλες πλατφόρμες, για αρκετά ακόμη χρόνια πέραν του τρέχοντος συμβολαίου της Sony. Η συμφωνία αυτή υπερβαίνει κατά πολύ τις τυπικές συμφωνίες στη βιομηχανία παιχνιδιών», αναφέρει ο Phil Spencer, CEO της Microsoft Gaming, σε δήλωσή του στο The Verge.
Το πόσα χρόνια ακριβώς εγγυάται το Call of Duty στο PlayStation δεν είναι ακόμα απολύτως σαφές, αλλά το Bloomberg ανέφερε αρχικά νωρίτερα φέτος ότι η Microsoft δεσμεύτηκε να κυκλοφορήσει το Call of Duty στο PlayStation “τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια”, υποδηλώνοντας ότι η συμφωνία μάρκετινγκ της Sony για το franchise θα μπορούσε να λήξει το 2024. Στη συνέχεια, η Microsoft δεσμεύτηκε δημοσίως τον Φεβρουάριο να διατηρήσει το Call of Duty «διαθέσιμο στο PlayStation πέρα από την υπάρχουσα συμφωνία και στο μέλλον».
Οι φίλοι του Call of Duty εξακολουθούν να συζητούν για το αν η Microsoft θα μπορούσε τεχνικά να κάνει το παιχνίδι αποκλειστικό για το Xbo …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss