Η Samsung παρουσιάζει τα Samsung Galaxy Z Flip 4 και Z Fold 4

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε σήμερα την επόμενη γενιά των καινοτόμων αναδιπλούμενων smartphones, το Samsung Galaxy Z Flip4 και Samsung Galaxy Z Fold4. Οι δύο νέες συσκευές της Samsung περιλαμβάνουν μηχανισμούς αναδίπλωσης που προσαρμόζονται στις ανάγκες του χρήστη, εξατομικευμένες εμπειρίες και αναβαθμισμένη απόδοση. Τώρα, στην τέταρτη γενιά της, η σειρά Samsung Galaxy Z εξακολουθεί να ξεπερνά τις συμβάσεις για να προσφέρει νέες, εντυπωσιακές δυνατότητες αλληλεπίδρασης που βελτιώνουν την καθημερινή ζωή.

«Τα αναδιπλούμενα Samsung Galaxy δημιουργήθηκαν με βάση τη φιλοσοφία μας για ευελιξία, παρέχοντας νέες δυνατότητες για πλήρη εξατομίκευση από μέσα προς τα έξω. Οι νέες αναδιπλούμενες συσκευές δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τους παγκοσμίου φήμης συνεργάτες μας, για να προσφέρουν μια απαράμιλλη εμπειρία κινητής που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πιο δυναμικών χρηστών», σημείωσε ο Dr. TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Mobile eXperience Business στη Samsung Electronics. «Χάρη στη συνεχή προσήλωση και την ηγετική μας θέση στον κλάδο, ο ενθουσιασμός για τις αναδιπλούμενες συσκευές συνεχίζει να αυξάνεται. Μετατρέψαμε με επιτυχία αυτήν την κατηγορία από μια ριζοσπαστική ιδέα σε μια κεντρική σειρά συσκευών, που απολαμβάνουν εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο».
Απόδειξη της ανώτερης δεξιοτεχνίας που επιδεικνύει με αφοσίωση η Samsung αποτελεί ότι κάθε εξάρτημα και των δύο μηχανισμών αναδίπλωσης έχει αναλυθεί διεξοδικά για να προσφέρει μια πραγματικά βελτιστοποιημένη εμ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss