Και η Μπακοδήμα στον ΣΥΡΙΖΑ – 88 πλέον οι βουλευτές του κόμματος

Ακόμα μια κοινοβουλευτική «μεταγραφή» πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τα αριστερά του, καθώς και δευτερη ανεξάρτητη βουλευτής, προερχόμενη από το ΜέΡΑ25, εντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την Αγγελική Αδαμοπούλου, στο ΣΥΡΙΖΑ προσχωρεί και η Φωτεινή Μπακαδήμα. Η βουλευτής Β’ Πειραια, αποχώρησε από το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη τον Οκτώβριο και πλέον θα εντάσσεται στην Κουμουνδούρου. Την εξέλιξη αυτή ανακοίνωσε επίσημα πριν από λίγο ο Αλέξης Τσίπρας, με επιστολή του προς τον Κωνσταντίνο Τασούλα.
«Προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Τασούλα Κωνσταντίνο Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Με την παρούσα θέλω να δηλώσω ότι σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 5 του Κανονισμού της Βουλής η Ανεξάρτητη Βουλευτής Β΄ Πειραιά, Φωτεινή Μπακαδήμα, προσχωρεί και εντάσσεται στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Με εκτίμηση, Αλέξης Τσίπρας», ανέφερε στην επιστολή του. Στη συνέχεια, ακολούθησε και ανάρτηση από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, στα κοινωνικά δίκτυα. «Στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση μόνο η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μπορεί να ξεκλειδώσει τη πολιτική αλλαγή που τόσο ανάγκη έχει η κοινωνία, η οικονομία και η Δημοκρατία. Σε αυτόν τον αγώνα ενώνει τις δυνάμεις της και η Φωτεινή Μπακαδήμα. Καλωσόρισες, Φωτεινή, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss