Κλέλια Πανταζή: «Συγκίνηση και συμπαράσταση σε όλες τις μανούλες!»

Η υπερήφανη μαμά, Κλέλια Πανταζή, ετοίμασε τον γιο της για την πρώτη του μέρα στον παιδικό σταθμό και θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις και τα συναισθήματα της γι’ αυτό το γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πιο συγκεκριμένα, η αθλήτρια ανέβασε μια φωτογραφία από από την πρώτη μέρα που ο γιος της την αποχωρίζεται για να πάει σχολείο.

Τη φωτογραφία αυτή δε τη συνόδευσε με το εξής κείμενο ως λεζάντα: «𝕀 𝕕𝕠𝕟’𝕥 𝕔𝕣𝕪.. 𝕐𝕠𝕦 𝕔𝕣𝕪..! 1η του μήνα! – Καλό μήνα! 1η Σεπτέμβρη! – Καλό φθινόπωρο! 1η φορά σχολείο! – Καλή σχολική χρονιά! Συγκίνηση… και συμπαράσταση σε όλες τις μανούλες..! Από χθες σκεφτόμουν την δική μου πρώτη μέρα στο σχολείο.. που δεν ξεκολλούσα από τα κάγκελα της αυλής και δεν άφησα τους γονείς μου να πάνε στη δουλειά τους με τα κλάματα μου.. Ε, ο γιος μας.. το ακριβώς αντίθετο! Και πολύ το χάρηκα!!! (Εγώ βέβαια θα περιμένω πάνω από το τηλέφωνο όλη μέρα.. και για καλό και για κακό δεν έχω βάλει να κάνω τίποτα όλο το πρωί..) Με νιώθετε..? #1stdayofschool #ξαδερφακιασαναδερφακια #tsakalaki #tsakalofamilia #τονκοιταωκαιλιωνω».

Δείτε την ανάρτηση της:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss