κόλπα της Google, καλύτερες κάμερες και πιο φρέσκος σχεδιασμός

Τιμές Pixel 7 και ημερομηνία κυκλοφορίας
[embedded content]
[embedded content]

Τιμή Pixel 7 Pro: 899 $ (128 GB), 999 $ (256 GB), 1099 $ (512 GB)Τιμή Pixel 7: 599 $ (128 GB), 699 $ (256 GB)

Τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro είναι άμεσα διαθέσιμα για προσφορές προπαραγγελίας, με ημερομηνία κυκλοφορίας να έχει οριστεί για τις 13 Οκτωβρίου. Το βασικό Pixel 7 Pro των 128 GB κοστίζει 899 $, ενώ το μοντέλο των 128 GB Pixel 7 ξεκινά από 599 $, όπως πέρυσι.
Η νέα σχεδίαση της σειράς Pixel 7 και τα χρώματα
[embedded content]
[embedded content]

Ενώ η “λωρίδα” της κάμερας στο πίσω μέρος παρέμεινε, τα Pixel 7 Pro και Pixel 7 έχουν τώρα πολύ περισσότερο ορατούς φακούς κάμερας. Στους προκατόχους τους, δύσκολα θα μπορούσε κανείς να πει πού αρχίζει το οροπέδιο της μαύρης λωρίδας της κάμερας και πού τελειώνουν οι φακοί, εκτός κι αν κοιτάξουν από κοντά.

Στο Pixel 7, υπάρχει μια απόχρωση λωρίδας με αντίθεση ανάλογα με το χρώμα του τηλεφώνου για να ξεχωρίσει με το μαύρο οβάλ του κύριου φακού και υπερευρυγώνου, καθώς και με τον κύκλο της μονάδας ζουμ περισκοπίου στο 7 Pro πολύ καλύτερα, φέρνοντας ένα καθαρό διαχωρισμό της φωτογραφικής ικανότητας.
Όσον αφορά τα χρώματα Pixel 7 Pro και Pixel 7, και τα δύο μοιράζονται τα χρώματα Obsidian (Volcanic Black) και Snow (White). Το Pixel 7 Pro, ωστόσο, έχει ένα γυαλιστερό, γυαλιστερό πλαίσιο και λωρίδα κάμερας από αλουμίνιο, συν ένα αποκλειστικό χρώμα Hazel (Sage Green), ενώ το Pixel 7 αρκείται σε μια ματ επιφάνεια σε αυτά τα δύο και μια απόχρωση Lemongrass ως αποκλειστική.
Η Google σκέφτηκε επίσης την πιο απρόσκοπτη ανάμειξη άκρων, ενώ διατήρησε τη δίχρωμη σχεδίαση του πίσω μέρους, έτσι, ενώ δεν υπάρχουν δραστικές σχεδιαστικές αλλαγές, οι βελτιώσεις στο σώμα κάνουν τα Pixel 7 και 7 Pro να ξεχωρίζουν ακόμη και όταν βρίσκονται σε θήκη χάρη στη νέα ταινία κάμερας Steel-y.

Κάμερες της σειράς Pixel 7
[embedded content]
[embedded content]

Έως και 30x επίπεδα ζουμ SuperRes Pro (Pixel 7 Pro)Οπτική ποιότητα παρόμοια με έναν αποκλειστικό τηλεφακό 2x για το Pixel 7 και έναν τηλεφακό 10x για το Pixel 7 ProΛειτουργία Macro Focus (Pixel 7 Pro) – Ποιότητα φωτογραφίας Pixel HDR+ α …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss