Κώστας Παπαδόπουλος: Το Survivor All Star με δίδαξε πως οι ηθικές αξίες και τα ιδανικά μου δεν εξαγοράζονται

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star, ο Κώστας Παπαδόπουλος θέλησε να μοιραστεί ορισμένες σκέψεις μέσα από τα social media με τους διαδικτυακούς του φίλους. Έτσι, ο ζαχαροπλάστης και πρώην παίκτης της κόκκινης ομάδας του ριάλιτι επιβίωσης προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

O Survivor Κώστας Παπαδόπουλος μας δείχνει το σπίτι και το ζαχαροπλαστείο  του | Hello Magazine

Ειδικότερα, ο Κώστας Παπαδόπουλος δημοσίευσε ορισμένες εικόνες από τον Άγιο Δομίνικο. Στη λεζάντα της δημοσίευσής του έγραψε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ. Ευχαριστώ τον κόσμο που με κράτησε στο παιχνίδι ως τώρα. Ευχαριστώ που με στήριξε για ακόμα μια χρονιά σε αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που μου δόθηκε να βρίσκομαι και πάλι στον Άγιο Δομίνικο. Ευχαριστώ, γιατί το Survivor All Star ήταν ένα πολύ σημαντικό ταξίδι στη ζωή μου, καθώς με δίδαξε πως οι ηθικές αξίες και τα ιδανικά μου δεν εξαγοράζονται».

Κώστας Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η σύζυγος του παίκτη του Survivor All Star  με την οποία έχει αποκτήσει 4 παιδιά | bestofyou

Και συνέχισε αναφέροντας: «Σε αυτές τις δύσκολες και ανθρωποφαγικές συνθήκες που έζησα, κατάφερα να μην χάσω ούτε στιγμή την αξιοπρέπεια μου. Εύχομαι η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, και όσοι με στήριξαν να είναι περήφανοι για εμένα. Θα μου λείψουν πολύ τα γαλαζοπράσινα νερά, το δάσος με τους φοίνικες και αυτοί οι δύσκολοι, αλλά όμορφοι στίβοι μάχης. Αυτό το μαγικό ηλιοβασίλεμα όπου ο ουρανός μοιάζει, κατακόκκινος πια, να παίρνει φωτιά.

«Εύχομαι σε όλους εσάς να μπορέσετε έστω και για μια μέρα να ζήσετε αυτή την μαγική εμπειρία. Εγώ από την μεριά μου, επιστρέφω χαρούμενος στην οικογένειά μου, εκεί όπου ανήκω», κατέληξε να λέει στην μακροσκελή ανάρτησή του στα social media.

Δείτε εδώ τη δημοσίευση του Κώστα Παπαδόπουλου στο Instagram.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss