Κυριακή 30 Απριλίου, τα decks του Navy Porto Rafti παίρνουν φωτιά!

O γνωστός και αναγνωρισμένος σε ολόκληρο τον κόσμο, Dj και παραγωγός, Agent Greg έρχεται να ξεσηκώσει τους πάντες στο πιο HOT house party για την έναρξη της σεζόν.
Με αμέτρητα dj sets και δυνατές εμφανίσεις, εντός και εκτός συνόρων…

…ο house master των decks, Agent Greg, καλωσορίζει το καλοκαίρι στο Navy, στον κόλπο του Πόρτο Ράφτη, με ένα εκρηκτικό κυριακάτικο “early party”, με θέα το απέραντο γαλάζιο.
Ο Agent Greg, χάρη στο πάθος, στο δημιουργικό ταλέντο και στην αστείρευτη ενέργειά του, έχει αναδειχθεί σε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες DJ των τελευταίων χρόνων και ξεσηκώνει τα πλήθη όπου εμφανίζεται, από την Ευρώπη έως την Αμερική και την Αυστραλία. Έχοντας παίξει στα καλύτερα clubs της Ελλάδας, με πρώτο του residency στο παγκοσμίου φήμης Cavo Paradiso της Μυκόνου, δε μπορούσε παρά να έχει μια συνεχή ανοδική πορεία με συνεργασίες δίπλα σε ονόματα παγκοσμίου φήμης (Erick Morillo, Swedish House Mafia, Armin Van Buuren, κ.α).
Ο Agent Greg είναι επίσης και ο «εγκέφαλος» του εβδομαδιαίου radio show “Philosophy of Dance”, που εκπέμπεται σε παραπάνω από 20 ραδιοφωνικούς σταθμούς παγκοσμίως και φιλοξενεί guest mixes των πιο γνωστών σε ολόκληρο τον κόσμο καλλιτεχνών, όπως οι Fedde Le Grand, Sandy Rivera, Eddie Thoneick και πολλών άλλων.
Οι μουσικές παραγωγές του Agent Greg στηρίζονται από πολλούς top καλλιτέχνες όπως είναι οι Bob Sinclar, Roger Sanchez, David Vendetta, Hardsoul, DJ Chus, Richard Grey, Sandy Rivera και Peter Rauhofer και περιλαμβάνονται σε πάνω από 30 συλλογές σε όλο τον κόσμο.
NAVY Porto Rafti
Κυριακή 30 Απριλίου
Ώρα: 17:00
Αγίας Μαρίνας 50, Αυλάκι Πόρτο Ράφτη
Κρατήσεις: 22990 76675 & 694 4534 288

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss