Λάκης Γαβαλάς: Υπέγραψε στο Open – Πότε ξεκινά η εκπομπή του;

H πρώτη υπογραφή στο υπό ανανέωση Open φαίνεται ότι έπεσε σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και του Γιώργου Μπέζα.

Έτσι, ο Λάκης Γαβαλάς αναλαμβάνει εκπομπή στα… μέτρα του και μάλιστα στη late night ζώνη. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, θα ξεκινήσει στα μέσα Γενάρη. Η εκπομπή θα λέγεται πιθανότατα «Στο σπίτι του Λάκη», θα έχει καλεσμένους που θα τους υποδέχεται με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Η εκπομπή θα γυρίζεται σε σπίτι όχι σε στημένο πλατό.

Και ο Γιάννης Λάτσιος στο Open

Το κανάλι βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης μετά και την έλευση της νέας διευθύντριας προγράμματος, Χρύσας Μασούρου ενώ όπως αναφέρεται στο δυναμικό του καναλιού θα ανήκει πλέον και ο Γιάννης Λάτσιος.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση του καναλιού αναφέρει: «Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN ανακοινώνει την ανάληψη των καθηκόντων του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του από τον Γιάννη Λάτσιο. Ο κ. Λάτσιος είναι ένα από τα πιο έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη στην ελληνική αγορά Μ.Μ.Ε, κατέχοντας, επί σειρά ετών, επιτελικές θέσεις στους μεγαλύτερους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και έχει συντελέσει στην εδραίωση και ανάπτυξή τους».

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει επίσης: «Ο κ. Ιβάν Σαββίδης καλωσόρισε τον κ. Λάτσιο και τον παρουσίασε σε κοινή σύσκεψη με το σύνολο της διευθυντικής ομάδας του ομίλου media, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως με την πολυετή εμπειρία και επιτυχημένη του πορεία, ο κ. Λάτσιος θα συμβάλλει καθοριστικά στην αναδιοργάνωση του ομίλου, με στόχο την εξέλιξή του σε έναν σύγχρονο και ανταγωνιστικό οργανισμό Μέσων στην ελληνική αγορά».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss