Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Με τα νούμερα δεν ασχολούμαι, ασχολούνται άλλοι στο κανάλι»

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η Μένια Κούκου συνάντησαν τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο του «MasterChef». Ο γνωστός σεφ και αγαπημένος κριτής του διαγωνσιμού μαγειρικής δήλωσε κουρασμένος και τόνισε πως δεν θέλει να σχολιάσει ούτε τα νούμερα τηλεθέασης, ούτε το «Survivor», αλλά ούτε και τη φάρσα του Σπύρου Χατζηαγγελάκη.

«Εμείς ασχολούμαστε με τη μαγειρική, για τα υπόλοιπα δεν ξέρω»

Συγκεκριμένα, ο «Θείος-Λεωνίδας» είπε αρχικά: «Ξεκινάμε τη Δευτέρα. Είμαι κουρασμένος. Έχουμε κάθε μέρα γυρίσματα», ενώ σε ερώτηση για το αν θα δούμε πολλές συγκλονιστικές ιστορίες παικτών απάντησε: «Εμείς ασχολούμαστε με τη μαγειρική, για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Κάθε χρόνο κάνουμε ένα ιδιαίτερο trailer. Περνάμε καλά κι εμείς. Με την πάλη δεν το έχω, έχω εκ γενετής μαύρους κύκλους δεν χρειάζεται να τις φάω».

«Δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό»

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό και τα νούμερα τηλεθέασης, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέφερε: «Με τα νούμερα δεν ασχολούμαι, ασχολούνται άλλοι στο κανάλι. Κάνουμε κάθε χρόνο ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν είναι δική μας δουλειά, είναι των τηλεθεατών. Δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό».

Για τη συμμετοχή του σεφ Απόστολου Ρουβά στο «Survivor»

Σε ερώτηση για την επιλογή του μάγειρα Απόστολου Ρουβά να συμμετέχει στο «Survivor» και αν θα το σκεφτόταν και ο ίδιος απάντησε: «Κάτι άλλο;».

Για την φάρσα του Χατζηαγγελάκη 

Τέλος, σχετικά με τη φάρσα του Σπύρου Χατζηαγγελάκη για βόμβα στο θέατρο που παίζει και η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου ο ίδιος είπε: «Απάντησε ο ίδιος, δεν μπορώ να μιλάω εγώ εκ μέρους του».

Δείτε το τρέιλερ του νέου κύκλου του «MasterChef»:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss