Love Island: Το ερωτικό καβγαδάκι και… το πάρτι στο νησί

Ένας ήρθε και δυο έφυγαν από τη βίλα του Love Island στο επεισόδιο της Τετάρτης – Οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές στο ριάλιτι γνωριμιών

To Love Island επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης με ένα ανατρεπτικό επεισόδιο γεμάτο εντάσεις, αποχωρήσεις και κλάματα. Υπήρξε μια νέα άφιξη στη βίλα με τον Γιώργο Σωτηρίου να μπαίνει αποφασισμένος, μια απρόσμενη αποχώρηση με τον Γιώργο Κόλκα που είχε μείνει… μπουκάλα να επιστρέφει σπίτι του επικαλούμενος προσωπικούς λόγους και μια δήλωση αποχώρησης από την Ιωάννα που θέλησε να ακολουθήσει τον αγαπημένο της.
Η υποδοχή του νέου παίκτη ήταν αρκετά μουδιασμένη από τα αγόρια της βίλας μιας και δεν περίμεναν πως θα προστεθεί ακόμα ένας στην παρέα. Ωστόσο, εκείνοι ήταν αυτοί που τελικά ξενάγησαν τον νέο παίκτη στην βίλα κάτι που δεν άρεσε στον Γιώργο αφού τόνισε χαρακτηριστικά: «Ήθελα κάποιο κορίτσι να μου δείξει το σπίτι».

Νέος παίκτης στη βίλα της αγάπης

Πρόκειται για τον Γιώργο Σωτηρίου που εργάζεται στη θέση της υποδοχής στον τομέα της εστίασης και παράλληλα ασχολείται με το μόντελινγκ. Όπως είπε στην κάμερα του Love Island είναι single τους τελευταίους πέντε μήνες.

Έχει έρθει στην Τενερίφη για να εμπλουτίσει και με άλλα κόλα το παιχνίδι όπως είπε. Ενώ είναι έτοιμος να χρησιμοποιήσει όλες τις ατάκες πεσίματος που γνωρίζει. Στη συνέχεια όπως αποκάλυψε έχει σταμπάρει δύο κοπέλες που του αρέσουν πολύ. Κι αυτός ήταν και ο λόγος που δήλωσε συμμετοχή στο Love Island.

Ο Αλέξανδρος έδειξε μια διαφορετική πλευρά

Την ίδια ώρα ο Αλέξανδρος έδειξε την πιο ευαίσθητη του πλευρά, καθώς δεν δίστασε να εκφράσει την αγάπη μα και την ανασφάλεια που τον διακατέχει στην εκλεκτή της καρδιάς του, Χριστίνα.
Σε ένα τρυφερό τετ α τετ των δύο, ο παίκτης του Love Island δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική του φόρτιση και ξέσπασε σε κλάματα. Προσπαθώ να το καταφέρω να μην έχω αυτή την ανασφάλεια μέσα μου, γιατί σε εμπιστεύομαι 1000% και θέλω να τα ξεπεράσουμε όλα μαζί! Να είμαστε μια γροθιά και να τα συζητάμε όλα. Πραγματικά …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss