Μάκης Κατσανέας: «Ως ηθοποιός έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση»

Στο πλατό της εκπομπής «Love it» φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί ο Μάκης Κατσανέας, ο ηθοποιός, που φέτος είδαμε να δοκιμάζει την τύχη του στο «GNTM». Ο νεαρός ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή αναφέρθηκε στην σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί από σκηνοθέτη και αποκάλυψε πως είναι θέμα ημερών να κάνει καταγγελία στο ΣΕΗ.

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μιλάμε»

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Έχω βιώσει παλαιότερα, σε παιδική ηλικία, μέσα στο σπίτι μου, ξυλοδαρμό. Αλλά και ως ηθοποιός έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μιλάμε».

«Περάσαμε δύσκολα και φτωχικά χρόνια»

Ο νεαρός ηθοποιός εξομολογήθηκε επίσης: «Εγώ προέρχομαι από μια οικογένεια αρκετά φτωχή, ο πατέρας μου είχε πρόβλημα με το αλκοόλ, η μάνα μου δούλευε 20 ώρες τη μέρα για να μεγαλώσει τέσσερα αγόρια. Περάσαμε δύσκολα και φτωχικά χρόνια, ο πατέρας μου πλέον είναι καλά, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με το αλκοόλ και τον αγαπώ πάρα πολύ».

«Είμαι περήφανος που πέρασα δύσκολα παιδικά χρόνια, γιατί μπόρεσα και ωρίμασα πιο γρήγορα»

Ο Μάκης Κατσανέας συνέχισε λέγοντας: «Είμαι περήφανος που πέρασα δύσκολα παιδικά χρόνια, γιατί μπόρεσα και ωρίμασα πιο γρήγορα. Θυμάμαι να ψάχνουμε στο σπίτι να βρούμε ένα ευρώ για να πάρουμε ψωμί. Έφυγα από το σπίτι στα 18 μου με 20 ευρώ στην τσέπη. Πρέπει να έχουμε πίστη στον εαυτό μας και να ονειρευόμαστε. Ο πατέρας μου άλλαζε όταν έπινε και γινόταν βίαιος».

«Δεν έχω κάνει ακόμα καταγγελία, αλλά έχω συζητήσει για να καταγγείλω»

Επιπλέον, όσον αφορά τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει υποστεί ως ηθοποιός, είπε: «Όχι μόνο εγώ, αλλά και τόσα παιδιά που οι καταγγελίες τους είναι στο ΣΕΗ. Δεν έχω κάνει ακόμα καταγγελία, αλλά έχω συζητήσει για να καταγγείλω, αλλά είναι θέμα ημερών».

«Το συμβάν αυτό έγινε σε παράσταση, μέσα στο καμαρίνι»

Και αμέσως μετά ο Μάκης Κατσανέας συμπλήρωσε: «Πρόκειται για έναν σκηνοθέτη. Μέσω αυτού αποφάσισα να ανοίξω δική μου εταιρεία παραγωγής. Το συμβάν αυτό έγινε σε παράσταση, μέσα στο καμαρίνι. Πήγα μετά σπίτι και είπα ότι θα τα παρατήσω όλα. Αλλά μετά είπα “όχι, τα όνειρα είναι όνειρα και πρέπει να τα ακολουθούμε”».

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss