Μαύρο Ρόδο: Κατερίνα Διδασκάλου και Λεωνίδας Κακούρης ξανά μαζί μετά τις Άγριες Μέλισσες

Μαύρο Ρόδο: Κατερίνα Διδασκάλου και Λεωνίδας Κακούρης μιλούν για τα γυρίσματα της νέας δραματικής σειράς και αποκαλύπτουν τους ρόλους τους

Πρεμιέρα κάνει σήμερα 3/10 στις 22:30 η νέα δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο».
Κατερίνα Διδασκάλου και Λεωνίδας Κακούρης ανταμώνουν ξανά μετά τις «Άγριες Μέλισσες», μαζί και με πολλούς ακόμα ηθοποιούς. Οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες μας ξεναγούν στα γυρίσματα της νέας σειράς και μας βάζουν στους ρόλους τους.

Η σειρά θα αρχίσει κάπως έτσι: «Η σειρά ξεκινάει με μια βροχερή νύχτα στο μοναστήρι όπου η ηγουμένη δέχεται την επίσκεψη της νεαρής δόκιμης», είπε η Κατερίνα Διδασκάλου.
Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκάλυψε με τη σειρά του «Μας συστήνει σιγά σιγά τους ήρωες η σειρά. Κάνει ένα πέρασμα σχεδόν από όλους τους ήρωες. Θα δούμε τους κατοίκους του χωριού, αλλά και τους ανθρώπους της νύχτας. Είναι η περίοδος που βάζουμε τα ερωτηματικά. Στην πορεία των επεισοδίων θα δούμε και τις απαντήσεις».

Για τον ρόλο της η Κατερίνα Διδασκάλου ως Ηγουμένη Φιλαρέτη δήλωσε: «Είναι μια φιλόλογος που οδηγείται στη μοναχική ζωή. Θα το μάθουμε με flashback, είναι πολύ ενδιαφέρον το πώς οδηγήθηκε στο μοναστήρι» ενώ για τον συμπρωταγωνιστή της πρόσθεσε «Παρότι εγώ κάνω έναν πολύ διαφορετικό ρόλο, και ο Λεωνίδας κάνει έναν σκληρό άνθρωπο με πολλή δύναμη, μου έκανε εντύπωση πώς έχει κατορθώσει να κάνει έναν τελείως διαφορετικό τύπο».

Μετά από τρία χρόνια συνεργασίας στις «Άγριες Μέλισσες», οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι. «Νιώθω πάρα πολύ τυχερή που ύστερα από τρία χρόνια δουλειάς, μπορώ να πω ότι νιώθω φίλη με αυτόν τον άνθρωπο. Είναι μεγάλη υπόθεση, η δουλειά μας είναι σκληρή, έχει πολλά από κάτω και είναι επίτευγμα να μπορείς να το πεις αυτό», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Δείτε το τρέιλερ της συγκλονιστικής πρεμιέρας

Διαβάστε επίσης:
Το «Μαύρο Ρόδο» γίνετα trend στο Twitter πριν ξεκινήσει, με star τον Γιάννη Κουκουράκη
«Μαύρο Ρόδο»: Οι πρωταγωνίστριες που φορούν ράσα – Ποια είναι η Φωτεινή Παπαθεοδώρου
«Μαύρο Ρόδο»: Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της νέας δραματικής σειράς


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss