Με bikini top και 8 ακόμη τρόπους θα αναβαθμίσεις το jean shorts αυτό το καλοκαίρι

Μόλις συνειδητοποίησα ότι ο Ιούλιος είναι εδώ και αναρωτιέμαι μα πώς πέρασε έτσι ο καιρός! Σε λίγο, θα βρισκόμαστε στα μισά του καλοκαιριού και όταν κάνεις ένα διάλλειμα από την καθημερινότητα τι ζωής και αφιερώνεις λίγα δεύτερα για να το σκεφτείς, η αλήθεια είναι ότι παθαίνεις ένα μικρό σοκ!
Και άγχος θα συμπλήρωνα γιατί είναι τόσα πολλά τα πράγματα που θες να κάνεις, που νιώθεις ότι ο χρόνος απλά τρέχει και φοβάσαι ότι δε θα προλάβεις. Προς το παρόν, ελπίζω να έχεις προλάβει να αλλάξεις σεζόν και στην ντουλάπα σου αντικαθιστώντας τα χειμερινά με τα καλοκαιρινά ρούχα. Εγώ πάντως, τα κατάφερα την προηγούμενη βδομάδα!

 Τα sunset nails είναι η νέα τάση στα μανικιούρ που θα βλέπεις συνέχεια στο feed σου
Το τζιν shorts είναι το must have item του καλοκαιριού
Ναι, ήρθε η ώρα να εμφανίσεις την αξιόπιστη στοίβα από τζιν σορτς, που είναι στοιβαγμένα ψηλά στο πίσω μέρος της ντουλάπας σου και αν το έχεις κάνει ήδη; Τότε καλύτερα για σένα γιατί είναι το item που κυριολεκτικά μπορείς να ταιριάξεις με τα πάντα και να σε σώσει σε μια bad day of dressing! Το απόλυτο item του καλοκαιριού υπάρχει εδώ και δεκαετίες, αλλά κυριολεκτικά δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα.
[embedded content]
Ο λόγος που συμβαίνει αυτό; Η πολυχρηστικότητά τους. Μπορείς να περάσεις ένα ολόκληρο καλοκαίρι με ένα ή δύο καλά τζιν σορτς. Ανεξάρτητα από το πόσες φορές φοράς το ίδιο σορτς, δεν θα φαίνεται ποτέ το ίδιο δύο φορές, αρκεί να τους κάνεις το σωστό style!
Ο πιο κομψός τρόπος για να φορέσεις το τζιν σορτσάκι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss