Μεγαλύτερη οθόνη, εκπληκτική κάμερα και μπαταρία που διαρκεί όλη μέρα

Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσιάζει το Samsung Galaxy A23 5G. Σχεδιασμένο για να φέρει την καινοτομία της Samsung σε ακόμη μεγαλύτερο κοινό, το νέο Samsung Galaxy A23 5G προσφέρει καθηλωτική εμπειρία θέασης και gaming και ένα τετραπλό σετ κάμερας που αποτυπώνει κάθε στιγμή με υψηλή ανάλυση και ακρίβεια. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τον λεπτό και κομψό σχεδιασμό του, καθιστούν το Galaxy A23 5G την ιδανική συσκευή σε προσιτή τιμή.

«Η κυκλοφορία του νέου Samsung Galaxy A23 5G επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Samsung για συσκευές προσιτές σε όλους, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα», δήλωσε ο Άρης Παρασκευόπουλος, Επικεφαλής του τμήματος κινητών συσκευών σε Ελλάδα και Κύπρο της Samsung Electronics Hellas. «Με εκπληκτική οθόνη 120 Hz, ισχυρό επεξεργαστή Snapdragon 695, τετραπλή κάμερα με πλούσιες λειτουργίες και συνδεσιμότητα 5G, οι χρήστες απολαμβάνουν ταχύτητα και απόδοση επόμενης γενιάς σε εξαιρετική τιμή».
Ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας σε υψηλή ανάλυση και 5G

Το Samsung Galaxy A23 5G αναβαθμίζει την καθημερινότητα των χρηστών με ταχύτερη σύνδεση 5G, ισχυρό επεξεργαστή και μεγαλύτερο χρόνο απόκρισης στην οθόνη, ώστε να μπορούν να κάνουν ακόμη περισσότερα, πιο εύκολα από ποτέ. Διαθέτει Infinity-V οθόνη 6.6 ιντσών με υψηλή ανάλυση FHD+, που προσφέρει άνετη παρακολούθηση περιεχομένου και καθηλωτική εμπειρία online gaming και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, για πιο φυσική εικόνα ενώ, η κάθε σκηνή α …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss