Μικρούτσικος για Βαλάντη: «Αυτός είναι ο ορισμός της λεκτικής βίας και διώκεται»

Το απόσπασμα με τον εκνευρισμό του Βαλάντη στο «Survivor» και το ξέσπασμα προς τη Μυριέλλα Κουρεντή κλήθηκαν να σχολιάσουν στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να παίρνει σαφή θέση κατά του τραγουδιστή.

«Ασύστολη υποτίμηση, ύψωμα φωνής, ρίχνει αλλεπάλληλα “χαστούκια”»

Αρχικά ο παρουσιαστής είπε: «Με όλη την ευθύνη των λόγων μου, αυτός είναι ο ορισμός της λεκτικής βίας. Ασύστολη υποτίμηση, ύψωμα φωνής, ρίχνει αλλεπάλληλα “χαστούκια”. Η λεκτική βία διώκεται. Στο “Big Brother” απαγορευόταν να πούμε τη φράση “λεκτική βία” γιατί θα παρενέβαινε το ΕΣΡ».

«Χθες τρομοκρατήθηκα εντός και εκτός εισαγωγικών»

Και συνέχισε λέγοντας: «Χθες τρομοκρατήθηκα εντός και εκτός εισαγωγικών. Αν ήμουν εκεί θα έκανα έτσι μη μου ρίξει μπουνιά. Ήταν η φυσική συνέπεια της συμπεριφοράς αυτής».

«Έφυγε ο Ρουβάς το αρνί του Θεού, ο λογικός και ψύχραιμος Κωνσταντάρας και άφησαν ένα κορίτσι να βάλλεται»

Και τόνισε: «Έφυγε ο Ρουβάς το αρνί του Θεού, ο λογικός και ψύχραιμος Κωνσταντάρας και άφησαν ένα κορίτσι να βάλλεται, που έχει λόγο, έχει τσαμπουκά, αλλά ήταν καταιγιστική η λεκτική βία που θα έπρεπε η ίδια η εκπομπή να τα λογοκρίνει και να τον αποβάλλει».

«Ο τρόπος με τον οποίο της ζήτησε συγγνώμη με “έψησε” και δεν είμαι ευκολόπιστος»

«Ο τρόπος με τον οποίο της ζήτησε συγγνώμη με “έψησε” και δεν είμαι ευκολόπιστος. Λέω “Αντρέα μην είσαι βλάκα, σε δέκα λεπτά θα ανατραπεί και τελικά αυτό έγινε”», κατέληξε να λέει ο παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η Μυριέλλα Κουρεντή δέχθηκε «συγνώμη», μετά το βρίσιμο από τον Βαλάντη

Σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα προχώρησε στο «Survivor» ο Βαλάντης προς την Μυριέλλα Κουρεντή, κάτι που σχολιάστηκε πολύ έντονα στα social media μετά την προβολή.

Στη συνέχεια του επεισοδίου στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ωστόσο, τα πράγματα κάπως άλλαξαν. Και αυτό καθώς η  ηθοποιός αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής της ζήτησε συγνώμη για όσα είπε και όσα έκανε στην παραλία των Διασήμων.

Kουρεντή: «Ο Βαλάντης ήρθε και μου ζήτησε συγνώμη»

Η Μυριέλλα Κουρεντή σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του «Survivor»: «Ο Βαλάντης ήρθε και μου ζήτησε συγνώμη. Μου είπε ότι δεν ήταν σωστό το ότι μου φώναξε, δεν ήταν σωστό το ότι με έβρισε και γενικά δεν ήταν καθόλου σωστές οι επιθέσεις που μου έκανε. Ούτε και τότε στον αγώνα, έδειχνε μετανιωμένος».

Βαλάντης: «Της φώναξα παραπάνω, το κορίτσι εντάξει το πήρε λίγο στραβά»

Από την πλευρά του, ο Βαλάντης είπε: «Δεν είμαι κακός άνθρωπος απλά κάποιες φορές… εντάξει, έτσι είναι ο άνθρωπος. Έτσι είμαι εγώ. Όταν λέω κάτι το οποίο δεν μπορεί να το καταλάβει ο άλλος, αρχίζει να με πνίγει και βγαίνει η κραυγή».

Και πρόσθεσε αμέσως μετά: «Της φώναξα παραπάνω, το κορίτσι εντάξει το πήρε λίγο στραβά. Θέλω να με συγχωρέσει όπως και εγώ θα την συγχωρέσω για ότι είπε».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss