Μόλις ανακοινώθηκε η Ελληνίδα τραγουδίστρια που θα ανέβει στη σκηνή του Cyprus Pride 2024


 Το Cyprus Pride 2024 που συμπληρώνει φέτος δέκα χρόνια δράσης και ζωής πλησιάζει αφού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Ιουνίου στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις τις προηγούμενες ημέρες.


Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων θα αποτελέσει η καθιερωμένη παρέλαση υπερηφάνειας που θα καταλήξει στον Δημοτικό Κήπο. Εκεί, φέτος, στη σκηνή του Pride θα ανέβει μία καλλιτέχνις με ιδιαίτερο στυλ, αλλά και μεγάλη ευαισθησία σε θέματα σχετικά με τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

Ο λόγος για την υπέροχη Τάμτα η οποία θα τραγουδήσει αφιλοκερδώς στο Cyprus Pride το Σάββατο 1η Ιουνίου.Αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση από την Accept – LGBTI Cyprus:


«ΔΕΟΣ! Ναι, η πολυαγαπημένη μας Τάμτα είναι επιτέλους μαζί μας! Το είδωλο, αυτή η καταπληκτική καλλιτέχνιδα έρχεται αφιλοκερδώς, ζωντανά στην κεντρική σκηνή του Cyprus Pride 2024 για να γιορτάσει μαζί μας 10 χρόνια επιτυχίας! 10 χρόνια αγώνα πετυχαίνοντας τη μετεξέλιξη της κοινωνίας.

Ειδικές ευχαριστίες στη Minos EMI που είναι στο πλευρό μας τα τελευταία τρία χρόνια. Αυτό δεν θα συνέβαινε ποτέ χωρίς την αληθινή αλληλεγγύη σας στο κίνημά μας! Είμαστε ευγνώμονες!».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss