Netflix: Ξέρουμε ποιες νέες σειρές και ταινίες θα δείτε τον Νοέμβριο

Τζωρτζίνα Ντούτση
28/10/2022 14:40

Νέες σειρές, ταινίες και άρωμα Χριστουγέννων φέρνει ο Νοέμβριος στο Netflix. Η κυκλοφορία της πέμπτης σεζόν του The Crown, είναι -ομολογουμένως- το απόλυτο highlight του Νοεμβρίου στη συνδρομητική πλατφόρμα, ωστόσο έντονο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει και το επερχόμενο 1899.Οι πιο… σκοτεινοί τύποι αναμένουν με ανυπομονησία την πρεμιέρα του Wednesday, στις 23/11 που φέρει την υπογραφή του Τιμ Μπάρτον, ενώ οι φαν του Elite, μπορούν να στριμάρουν την έκτη σεζόν από τις 18 του μήνα.Την ίδια στιγμή, στο Netflix «μυρίζει» ήδη Χριστούγεννα και αυτό φαίνεται αν ρίξει κανείς μια ματιά στον κάταλογο των νέων ταινιών. Όσοι θέλετε να μπείτε σε γιορτινό κλίμα, μπορείτε να το κάνετε ήδη από τις 10/11 που κυκλοφορεί ο Χριστουγεννιάτικος Έρωτας.
Σειρές του Netflix
Νεαροί Γαλαζοαίματοι: Σεζόν 2 (Young Royals: Season 2)Κυκλοφορεί 1/11

Νεαροί Γαλαζοαίματοι: Σεζόν 2 (Young Royals: Season 2)Netflix

Αναλαμβάνοντας τα νέα του βασιλικά καθήκοντα, ο ζορισμένος Βίλχελμ φοβάται ότι ο τίτλος του πρίγκιπα του θρόνου θα τον κάνει να χάσει όλα όσα αγαπά.
BLOCKBUSTERΚυκλοφορεί 3/11

Στο τελευταίο Blockbuster, ένας διευθυντής παλεύει να κρατήσει το βιντεοκλάμπ ανοιχτό και το προσωπικό ευχαριστημένο εν μέσω ανταγωνισμού και περίπλοκων συναισθημάτων.
Οι Μεσίτες του Μπέβερλι Χιλς (Buying Beverly Hills)Κυκλοφορεί 4/11
Όταν η κόρη του αφεντικού μπαίνει στην επιχείρηση, αγωνίζεται για να την πάρουν σοβαρά οι παλαιότεροι μεσίτες του The Agency.

Manifest: Σεζόν 4 Μέρος 1 (Manifest: Season 4 Part 1)Κυκλοφορεί 4/11
Εν μέσω απωλειών και κακοτυχίας, η οικογένεια Στόουν και οι επιβάτες της πτήσης 828 ψάχνουν το αληθινό νόημα πίσω από τα καλέσματα, ενώ τα σημάδια είναι δυσοίωνα.
Το Στέμμα: Σεζόν 5 (The Crown: Season 5)Κυκλοφορεί 9/11

Η Νταϊάνα κι ο Κάρολος πολεμούν τα μίντια. Ο ρόλος της μοναρχίας αμφισβητείται. Το ’90, η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ δέχεται τη μεγαλύτερη πρόκληση μέχρι σήμερα.
Πόσο Αληθινή Είναι η Αγάπη σου; Σαρδηνία (Love Never Lies: Destination Sardi …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss