Ο Λέοναρντ πήρε το ‘ΟΚ’ των γιατρών για να προπονείται χωρίς περιορισμούς

NBA

Ο Κουάι Λέοναρντ με την φανέλα των Κλίπερς Ⓒ 2021 MICHAEL AINSWORTH/ ASSOCIATED PRESS

Ευχάριστα νέα για τον Κουάι Λέοναρντ και τους Κλίπερς, με την ομάδα του Λ.Α να ενημερώνει ότι ο σταρ της πήρε την άδεια των γιατρών για να προπονείται στο 100%, ωστόσο οι ίδιοι θα ακολουθήσουν… προσεκτική προσέγγιση.

Ο Κουάι Λέοναρντ βρίσκεται πλέον στο 100% ετοιμότητας ή κάπου εκεί κοντά. Το τελευταίο εμπόδιο που υπήρχε στην αποκατάσταση του σταρ των Κλίπερς – η άδεια των γιατρών να προπονηθεί χωρίς περιορισμούς και να λαμβάνει μέρος σε οικογενειακά διπλά – ξεπεράστηκε, προς ικανοποίηση όλων στην ομάδα.

Όπως ενημέρωσαν οι Κλίπερς, το ιατρικό επιτελείο της ομάδας έδωσε το τελικό “ΟΚ” και ο Λέοναρντ θα έχει την δυνατότητα να προπονηθεί στο 100% από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Η ομάδα του Λ.Α ωστόσο σκοπευει να ακολουθήσει μία προσεκτική προσέγγιση όλη την σεζόν.

Αισθάνεται σπουδαία” δήλωσε ο πρόεδρος των Κλίπρς, Λόρενς Φρανκ, για να προσθέσει: “Το πλάνο του είναι να συμμετέχει σε όλα. Εμείς ως οργανισμός πάντως θα είμαστε προσεκτικοί. Θα είναι μία διαδικασία που θα ακολουθήσουμε βήμα-βήμα”.

Η είδηση ότι ο Λέοναρντ μπορεί πλέον να προπονείται χωρίς περιορισμούς δεν θα έπρεπε να προκαλεί εντύπωση δεδομένου ότι το καλοκαίρι είχε γίνει γνωστό πως το πλάνο ήταν να συμμετάσχει σε φιλικά των Κλίπερς. Δεν παύει ωστόσο να είναι μία ευχάριστη είδηση για τους Κλίπερς, που κλήθηκαν την περασμένη σεζόν να αγωνιστούν χωρίς τον σταρ τους λόγω του τραυματισμού του (ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο) στα playoffs της σεζόν 2020/21.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss