Ο MediaTek Dimensity 1080 πιθανότατα θα κάνει ντεμπούτο με τη σειρά Re

Τις τελευταίες εβδομάδες, υπήρξαν πολλές φήμες που μιλούσαν για την πολυαναμενόμενη σειρά Redmi Note 12. Μια λίστα πιστοποίησης 3C επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν τρεις συσκευές στα σκαριά. Τουλάχιστον μία από αυτές τις συσκευές θα χρησιμοποιήσει το νέο Dimensity 1080 SoC της MediaTek, σύμφωνα με το Digital Chat Station που έχει διαρρεύσει την πληροφορία στο Weibo (μέσω ITHome).

Μπορεί κανείς να περιμένει να δει το Dimensity 1080 να τροφοδοτεί το βασικό Redmi Note 12 ή το μεσαίας κατηγορίας Redmi Note 12 Pro. Η προηγούμενη διαρροή του Digital Chat Station πρότεινε ότι το πρώτο θα είχε αισθητήρες 50 MP + 8 MP + 2 MP και μια κάμερα selfie με οπή στην οθόνη. Η προαναφερθείσα λίστα 3C λέει ότι θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 67 W.
Το Digital Chat Station προσθέτει ότι το Dimensity 1080 αποδίδει στο ίδιο επίπεδο με τον Snapdragon 778G στο AnTuTu. Μέχρι στιγμής, η διαφορά μεταξύ των προηγούμενων συσκευών Redmi Note ήταν ελάχιστη και μπορεί να μην είναι διαφορετική με το τρίο Redmi Note 12. Μπορεί κανείς μόνο να ελπίζει ότι ολόκληρη η σειρά θα είναι ενεργοποιημένη στο 5G καθώς ένα SKU μόνο με LTE θολώνει τα νερά άσκοπα.

Το κορυφαίο Redmi Note 12 Pro+ θα χρησιμοποιεί πιθανώς ένα chipset MediaTek υψηλότερης τεχνολογίας, πιθανότατα ένα Dimensity 8100, εάν μια πρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss