Ο Πετρετζίκης έφτιαξε μελομακάρονα με βρόμη και λιναρόσπορο

Ήταν «δίκαιο» και έγινε πράξη – Ο Άκης Πετρετζίκης απαντάει σε χιουμοριστική ανάρτηση… με συνταγή «Μελομακάρονα με βρόμη και λιναρόσπορο»

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι γνωστό ότι εκτός από εξαιρετικός μάγειρας είναι και πολύ καλός τρόλλερ. Ο σεφ πολλές φορές απαντάει σε γνωστούς λογαριασμούς στα social media με επικές ατάκες που κάνουν τους χρήστες να γελάνε.
Ο λογαριασμός «Ο τοίχος είχε τη δική του υστερία – hystreria.gr» ανέβασε το Σάββατο 5/11 ποστ στο οποίο έγραφε «Τον Πετρετζίκη τον προσέχει κανείς μην μας βγάλει μελομακάρονα με βρόμη και λιναρόσπορο;», με τον σεφ να απαντάει στα σχόλια «Stay tuned»

https://www.instagram.com/p/CklME-wKOvD

Σήμερα λοιπόν (07/11) ο Άκης Πετρετζίκης έκανε το ποστ… πράξη και ανακοίνωσε τη νέα συνταγή: Μελομακάρονα με βρόμη και λιναρόσπορο.

«Παρά τις προσπάθειές σας μέσα στο ΣΚ, δεν με προσέξατε αρκετά, και τελικά σας τα έφτιαξα… Μελομακάρονα με βρόμη και λιναρόσπορο, για να μετρήσουμε μαζί αντίστροφα: 48 μέρες για Χριστούγεννα!», γράφει χιουμοριστικά ο αγαπημένος Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος κάνει το χιούμορ του πράξη.

https://www.instagram.com/p/CkqmbO1Ka8_


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss