Οι νέες αφίξεις στο beauty έχουν άρωμα καλοκαιριού. Μήπως το μπουντουάρ σου έχει ανάγκη από μια ανανέωση;

Skyfall
Εκεί που το μπλε του ουρανού συναντά το γαλάζιο της θάλασσας, γεννιέται το limited edition Do Son Eau de Parfum του οίκου DIPTYQUE. Ένα άρωμα που μας παρασύρει στα τιρκουάζ νερά της φαντασίας, εκεί που όλα μπορούν να συμβούν. Αρκεί να αφήσετε τον εαυτό σας να χαθεί σε ένα ταξίδι αισθήσεων με πρωταγωνιστές τις νότες τουμπερόζας, ανθών πορτοκαλιάς και γιασεμιού(atticadps.gr).

Frosty Eyes
Είστε στο mood για μια δόση μέντας; Αν ναι, η παλέτα σκιών Pro Hint of Mint Slim Eyeshadow Palette Νο010, Aesthetic Vibes, από τη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 της CATRICE είναι για εσάς. Με 14 αποχρώσεις, από το βεραμάν μιας εξωτικής θάλασσας μέχρι το χρυσό της άμμου και το σοκολατένιο bronze που παίρνουμε κάτω από τον ήλιο, όλες μας προετοιμάζουν για καυτά καλοκαιρινά μακιγιάζ.

Σαν Νέκταρ
H αγαπημένη υδάτινη λοσιόν Treatment Lotion της LA MER ανανεώνεται εσωτερικά και εξωτερικά βάσει των αρχών της αειφορίας. Η προηγμένη σύνθεσή της αποτελείται κατά 91% από συστατικά φυσικής προέλευσης, ενώ, σε συνδυασμό με το νέο γυάλινο μπουκάλι που είναι κατασκευασμένοκατά 20% από ανακυκλώσιμο υλικό, αποτελεί μια βιώσιμη λύση που σέβεται την επιδερμίδα και το περιβάλλον.

Αγνό Ελιξίριο
Το θρυλικό πολυχρηστικό έλαιο θρέψης Huile Prodigieuse της NUXE μας ξανασυστήνεται με το όνομαHuile Prodigieuse Néroli και με ένα φρέσκο σαγηνευτικό άρωμα ανθών πορτοκαλιάς, περγαμόντου καιλεβάντας. Αυτό το νέο, πιστοποιημένα βιολογικό ξηρό λάδι, με 100% συστατικά φυσικής προέλευσης,ενυδατώνει βαθιά αναδεικνύοντας τη λάμψη των μαλλιών και της επιδερμίδας μας (σε επιλεγμέναφαρμακεία).

So Green
Έντονη καμπύλη, εντυπωσιακός όγκος, πλούσιο μαύρο χρώμα, clean φιλοσοφία. Η νέα μάσκαρα Astronomical Mascara της BYREDO είναι vegan, αποτελείται από 91% φυσικά συστατικά και υπόσχεται XXL βλεφαρίδες από το πρώτο κιόλας πέρασμα. Στα ατού της συγκαταλέγεται το καμπυλωτό βουρτσάκι της με τρίχες σιλικόνης που κάνει την εφαρμογή παιχνίδι (atticadps.gr).

Ηλιοτρόπιο
Χαιρόμαστε τον ήλιο με το Vinosun Ocean Protect SPF 50+, το νέο vegan αντιηλιακό για πρόσωπο και λαιμό της CAUDALIE, το οποίο δημιουργεί στο δέρμα την απαραίτητη ομπρέλα προστασίας από τον ήλιο. Στα highlights του συμπεριλαμβάνονται η διάφανη, λεπτόρρευστη υφή που απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει λευκά κατάλοιπα και η βιοδιασπώμενη φόρμουλα, χωρίς τοξικά φίλτρα για το θαλάσσιο οικοσύστημα (στα φαρμακεία).

Για όλους
ACQUA DI PARMA Colonia C.L.U.B. Έτσι λέγεται η νέα agender, eau de cologne του διάσημου ιταλικού οίκου, ένα άρωμα που «μιλάει» για τη ζωή και τους ανθρώπους με τους οποίους θέλεις να μοιράζεσαι τη δική σου αλήθεια. Καθένα από τα τέσσερα γράμματα του ονόματος, άλλωστε, κρύβουν ένα βαθύτερο νόημα: C for Community, L for Life, U for Unique, B for Bond. Όσο για τις νότες του από δενδρολίβανο, λεμόνι και περγαμόντο, όλες απελευθερώνουν μια αίσθηση ξεγνοιασιάς (atticadps.gr).

Lips don’t Lie
Αφήστε τα χείλη σας να μιλήσουν επιλέγοντας για το μακιγιάζ τους έξυπνα και πολυχρηστικά προϊόντα.
Οι επιλογές σας:

L’ Absolu Rouge Drama Matte της LANCôME: Κραγιόν ενισχυμένο με το συστατικό Grand Rose ExtractsΤΜ για άνεση και θρέψη.

Νο1 de CHANEL Red Camellia Revitalizing Lip and Cheek Balm: Με λάδι κόκκινης καμέλιας και κερί φυτικής προέλευσης που βελτιώνει το χρώμα, θρέφει και δημιουργεί αίσθηση γεμίσματος σε χείλη και μάγουλα (σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών).

Crushed Creamy Color for Cheeks & Lips της BOBBI BROWN: Με την απαλή σύνθεσηκαι την κρεμώδη υφή του, γλιστρά σε χείλη και ζυγωματικά ενώ τα βάφει, (bobbibrown.gr).

Dior Addict του DIOR: Το θρυλικό κραγιόν με ανασχεδιασμένη συσκευασία και σύνθεση από 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.
Blossom
Όπως η φύση, έτσι και η υψηλή αρωματοποιία διανύει την περίοδο της ανθοφορίας.

GUCCI Bloom Eau de Toilette: Νερολί, περγαμόντο, λεμόνι και τουμπερόζα συνθέτουν μια φρέσκιακαι ζωηρή αρωματική συμφωνία που ξεχωρίζει.

HUGO BOSS The Scent Le Parfum for Her: Μια πικάντικη έκρηξη συναισθημάτων που εκφράζεταιδυνατά μέσα από τις νότες ανθών π …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss