Οι περιπέτειες του Άρη στον Ταύρο

Ο Άρης βρίσκεται στον Ταύρο από τις 5 του μήνα κι αν στα πρώτα του βήματα του κόπηκε λίγο η φόρα λόγω του τετραγώνου του με τον αστρικό Κρόνο, η συνέχεια αναμένεται εντυπωσιακή.

Στις 8, συναντά, ως αστρικός, το Δία στον Κριό και τύφλα να έχουν ο Ηρακλής, η Ζήνα κι οι σούπερ ήρωες της Μάρβελ. Ζητούνται βέβαια και πυροσβέστες για να σβήνουν τις φωτιές που θα ανάψουν μέσα στο κατακαλόκαιρο…
Φορώντας πάντα τον αστρικό μανδύα του, στις 20 θα βρεθεί με τον τροπικό Χείρωνα στον Κριό, που σημαίνει ότι όλα τα παλιά δεν πέθαναν, αντίθετα είναι εδώ και σε τσιγκλάνε σαν τον Κρητίκαρο που δεν ξεχνά για εφτά γενιές και ζητά να πάρει το αίμα του πίσω. Να προσέχεις όμως και κατά τη διάρκεια της παραμονής σου σε κλειστούς χώρους, αφού αυτοί οι δύο δαίμονες θα σε βγάλουν έξω με το ζόρι κι όχι για να πιείς καφέ.
Στις 26, ακολουθεί ένα τετράγωνο με τον Ερμή στο Λέοντα -τροπικός με τροπικό αυτή τη φορά- κι αν ακούσεις τίποτα αγριοφωνάρες, από αυτό θα είναι. Σπασίματα και σκισίματα μπαίνουν στην ημερήσια διάταξη για να ζήσουν κι οι βιοπαλαιστές που τα διορθώνουν.
Ο Αύγουστος σε καλωσορίζει με μια σύνοδο Άρη-Ουρανού. “Ένα αστέρι πέφτει, πέφτει” που λέει και το τραγούδι αλλά είναι κρίμα κι άδικο να πέσει στο κεφάλι σου γι’ αυτό κοίτα ψηλά και μη σε νοιάζει τι γίνεται στα χαμηλά. Το να κάθεσαι όμως και να αγναντεύεις από τα πενήντα μέτρα δεν θα είναι και το πιο σοφό από την πλευρά σου. Και ίλιγγο να μην πάθεις, όλο και κάποιος θα μπει στον πειρασμό να σε σπρώξει.
Στις 2, ξανά-μανά ο αστρικός Άρης συναντά την τροπική ‘Εριδα στον Κριό, έτ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss