Πανσέληνος στους Ιχθύς: Αυτά τα ζώδια θα μείνουν ανικανοποίητα

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου γίνεται στις 10/9, 13:00 ώρα Ελλάδας, στις 13:00, στις 17° 41’ των Ιχθύων, η οποία θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, (Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες), που έχουν γεννηθεί το β’ δεκαήμερο, καθώς επίσης κι όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και γύρω στις 17 μοίρες.
Με την έντονη παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο σε αυτήν την Πανσέληνο, καθώς την επόμενη μέρα κλείνει με ακρίβεια το τρίγωνό του με τον Ήλιο στην Παρθένο, αλλά και τη συμμετοχή του Άρη στους Διδύμους, αντιλαμβανόμαστε ότι αρκετοί/ες θα έρθουν αντιμέτωποι με προκλήσεις, θα υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις αλλά και η αίσθηση του ανικανοποίητου, αφού άλλα θα ονειρευτούν ή θα φαντάζονταν κι άλλα τελικά θα γίνουν.    
Πάμε, λοιπόν, να δούμε ποια ζώδια επηρεάζονται με την Πανσέληνο στους Ιχθύς:

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου και με τη συμμετοχή του Ουρανού και του Άρη, είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν θέματα από το πουθενά στις σχέσεις σου και μάλιστα η αιτία να είναι οι «τρίτοι» που με λόγια θα φροντίσουν να σε ανακατέψουν, είτε πρόκειται για πρόσωπα συγγενικά ή γνωστά είτε της οικογένειάς σου. Γεγονός είναι ότι θα βγουν στην επιφάνεια αρκετά ζητήματα που είτε αγνοούσες την ύπαρξή τους είτε δεν είχες δώσει καμία σημασία και τώρα θα πρέπει να τα επιλύσεις και χωρίς μεγάλη βοήθεια από αλλού ή θα δεις κατάματα μια πραγματικότητα που δεν ήθελες, οπότε θα πάρεις και τις ανάλογες αποφάσεις. Από την άλλη, δεν αποκλείεται και να αφιερώσεις αρκετό από τον χρόνο σου για να βοηθήσεις ένα συνεργάτη ή κοντινό σου πρόσωπο που θα βρεθεί σε ανάγκη, όπως επίσης και να ψάχνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου που θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση, όπως να αυξήσεις τις γνώσεις σου πάνω σε ένα αντικείμενο που σου αρέσει.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου, με τη συντροφιά του Ουρανού στον Ταύρο και του Άρη στους Διδύμους, δημιουργεί απρόσμενες ανακατατάξεις στις προτεραιότητες και τη σχέση σου και είναι πολύ πιθανό να… εγκαταλείψεις το πλοίο και να συνεχίσεις μόνος/η την πορεία σου, αν δεν υπάρχουν κοινά ζητούμενα και προσδοκίες. Υπερβολικές απαιτήσεις, παραξενιές, μουρμούρα και εντάσεις δεν αποκλείεται να φέρουν και το τέλος μιας συνεργασίας ή επαφής με άτομο που είχατε έρθει αρκετά κοντά το προηγούμενο διάστημα. Από την άλλη, υπάρχει πιθανότητα αλλαγής πλάνων, αλλά και να εμφανιστεί στο κάδρο ένα πρόσωπο που θα ανατρέψει τα δ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss