Παππάς – Αθηνά NY: Η πρώτη του συνέντευξη μετά το τέλος του «The Bachelor»

Τον απόλυτο έρωτα, μετά το τέλος του «The Bachelor», φαίνεται πως βιώνει ο Αλέξης Παππάς με την εκλεκτή της καρδιάς του, Αθηνά NY. Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι παραχώρησε και την πρώτη του συνέντευξη στην εκπομπής «Super Κατερίνα» και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Παππάς: «Έχω κάνει τόσα πολλά παραμυθένια πράγματα μέχρι στιγμής τα οποία έχουν καλύψει όλες τις φαντασίες μου»

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής, αρχικά, ρώτησε τον Αλέξη Παππά για το πώς σκέφτεται να πραγματοποιήσει την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του κι εκείνος του έβαλε «φρένο», λέγοντας: «Έχω κάνει τόσα πολλά παραμυθένια πράγματα μέχρι στιγμής τα οποία έχουν καλύψει όλες τις φαντασίες μου. Είναι κάτι το οποίο δεν θα ήθελα να μπερδέψω τις έννοιες. Θέλω να περάσουμε στιγμές μαζί, να βρούμε μια κοινή πορεία και να βρισκόμαστε όσο πιο κοντά γίνεται, δεδομένου ότι έχουμε τεράστιες χιλιομετρικές αποστάσεις».

Αθηνά NY: «Θέλω με την πεθερά μου και τον πεθερό μου να χορέψουμε, να σπάσουμε πιάτα και να έχουμε άσπρα περιστέρια στον γάμο»

Στη συνέχεια, η Αθηνά NY ανέφερε: «Θέλω με την πεθερά μου και τον πεθερό μου να χορέψουμε, να σπάσουμε πιάτα και να έχουμε άσπρα περιστέρια στον γάμο. Θα ήθελα να τον κάνουμε στη Σαντορίνη, αλλά τώρα πήγαμε εκεί. Νομίζω μπορούμε να τον κάνουμε στην Κρήτη, ή την Ικαρία ή την Κύπρο. Δεν μπορώ να διαλέξω, όλα είναι καλά».

Παππάς: «Θα προσπαθήσουμε να το βρούμε και όλα θα πάνε καλά»

Ο Αλέξης Παππάς συμπλήρωσε: «Θα ήταν καλό να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο και να δούμε τα πράγματα από άλλη οπτική. Θα προσπαθήσουμε να το βρούμε και όλα θα πάνε καλά. Θέλουμε να βιώσουμε την εμπειρία της σχέσης, να πιούμε έναν καφέ, ένα φαγητό, απλά οι δυο μας. Όλα είναι αξιόλογα φτάνει να έχεις τον άνθρωπο που θες δίπλα σου».

Αθηνά NY: «Πρώτη φορά είχα τόσο άγχος στη ζωή μου»

Επίσης, οι δυο τους μίλησαν για το πώς ένιωσαν στο πρώτο φιλί που αντάλλαξαν και συμφώνησαν ότι είχαν το ίδιο συναίσθημα. Τέλος, όσον για την ημέρα της τελικής απόφασης του Αλέξη, η Αθηνά απάντησε: «Πρώτη φορά είχα τόσο άγχος στη ζωή μου. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ήταν και η Άννα που τα πήγαιναν πολύ καλά μαζί και ξέρω ότι έχει συναισθήματα και τρόμαξα όταν είπε το όνομά της. Μετά είπε το δικό μου όνομα και τρελάθ ηκα».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss