Περισσότερη βασική μνήμη RAM και μεγάλη ώθηση στην απόδοση για το iPhone 14

Σύμφωνα με μια νέα αναφορά του DigiTimes (μέσω MacRumors), το iPhone 14 θα διατίθεται με τουλάχιστον 6 GB μνήμης RAM. Το iPhone 14 6,1 ιντσών και το iPhone 14 Max 6,7 ιντσών είναι πιθανό να τηρούν το πρότυπο LPDDR4X, ενώ το iPhone 14 Pro 6,1 ιντσών και το iPhone 14 Pro Max 6,7 ιντσών θα αναβαθμιστούν σε μνήμη RAM LPDDR5, το οποίο θα τα φέρει σε λειτουργία ισάξια με τα high-end τηλέφωνα της Samsung.

Επιπλέον, μόνο τα iPhone 14 Pro και Pro Max αναμένεται να είναι εξοπλισμένα με το νέο τσιπ A16 Bionic, το οποίο μπορεί να μην είναι μια δραστική βελτίωση σε σχέση με το A15 Bionic, αλλά θα δώσει στους κατόχους Pro το δικαίωμα να καυχιούνται ότι έχουν τον τελευταίο επεξεργαστή της Apple.
Τα iPhone 14 και 14 Max θα διατηρήσουν το A15 Bionic, πράγμα που να θυμάστε ότι είναι πιο γρήγορο από τα τσιπ που τροφοδοτούν τα καλύτερα τηλέφωνα Android, αν και η Qualcomm φαίνεται να κλείνει το χάσμα.

Το νέο A16 Bionic, σε συνδυασμό με LPDDR5 RAM, θα μπορούσε να δώσει σημαντική ώθηση στις επιδόσεις των premium μοντέλων της Apple. Αυτό συμβαίνει επειδή, με απλούς όρους, όσο πιο γρήγορη είναι η μνήμη RAM, τόσο μεγαλύτερη είναι η ταχύτητα επεξεργασίας. Η ταχύτερη RAM αυξάνει την ταχύτητα με την οποία η μνήμη μ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss