Πώς θα βάλουμε το υγρό eyeliner ανάλογα με το σχήμα των ματιών μας; | Vita.gr

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουμε απογοητευτεί στην προσπάθειά μας να σχεδιάσουμε σωστά το eyeliner. Αυτή η μαύρη γραμμή πάνω από τα μάτια μας, μπορεί να χαρίσει σαγηνευτικό βλέμμα, καμουφλάροντας τις ατέλειες στο σχήμα των ματιών μας, όμως πρώτον δεν είναι ίδια για κάθε σχήμα ματιών. Δεύτερον για να την πετύχουμε χρειάζεται κάποια δεξιοτεχνία. Μην ανησυχείτε όμως με λίγη εξάσκηση θα την αποκτήσουμε!
Η γραμμή eyeliner ανάλογα με το σχήμα ματιών
*Μικρά μάτια
Δείτε επίσης: Γιατί έχει σημασία ο τρόπος που μιλάμε στο παιδί;
Για να δείχνουν μεγαλύτερα και πιο έντονα, σχεδιάζουμε μια γραμμή πέρα από την πάνω γραμμή των βλεφαρίδων. Στη συνέχεια, της δίνουμε έξτρα πάχος.
*Αμυγδαλωτά μάτια
Κάνουμε μια λεπτή γραμμή στο πάνω βλέφαρο ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του ματιού και αυξάνουμε το πάχος της όσο προχωράμε προς την εξωτερική.
* Στρογγυλά μάτια
Δημιουργούμε την ψευδαίσθηση του αμυγδαλωτού σχήματος, ξεκινώντας τη γραμμή eyeliner περίπου από το κέντρο του πάνω βλεφάρου και συνεχίζουμε κάνοντας μία μακριά, οριζόντια γραμμή, πέρα από την εξωτερική γωνία.
* Μάτια με καθοδική εξωτερική γωνία
Για να εξισορροπήσουμε το σχήμα τους, προεκτείνουμε τη γραμμή πέρα από την εξωτερική γωνία του πάνω βλέφαρου και προσθέτουμε όσο περισσότερο όγκο στις βλεφαρίδες. Η τεχνική θα δώσει την ψευδαίσθηση της ανοδικής φοράς, ενός «ελαφίσιου» εφέ. Δείτε εδώ τη διαδικασία.
* Μάτια κοντά μεταξύ τους
Απλώνουμε τη γραμμή από το κέντρο της γραμμής του άνω βλέφαρου και κάνουμε τη γραμμή πιο παχιά προς την εξωτερική γωνία.
* Με μεγάλη απόσταση μεταξύ τους
Για να μειώσουμε την απόσταση, δημιουργούμε μία γραμμή από την εσωτερική …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss