Σάντος: Θέλει σαν «τρελή» τον Μπιέλσα!

Σάντος: Το κόλπο γκρόσο με τον Μαρσέλο Μπιέλσα θέλουν να κάνουν οι Βραζιλιάνοι αλλάζοντας τις ισορροπίες στη λατινική Αμερική.

Από τον Φεβρουάριο του 2022, ο Μαρσέλο Μπιέλσα δεν έχει ομάδα. Αυτό δε σημαίνει πως δεν έχει και προτάσεις φυσικά. Ο Αργεντινός τεχνικός «ζυγίζει» καλά κάθε προοπτική του, όντας ιδιαίτερα επιλεκτικός έως περίεργος θα έλεγε κανείς, αναφορικά με την επόμενη επιλογή του. Στις προοπτικές που του ανοίγονται, έρχεται να προστεθεί μια ιδιαίτερα ελκυστική.

Ο λόγος για τη Σάντος. Η θρυλική ομάδα της Βραζιλίας, έχει καταθέσει μεγάλη πρόταση στον «Loco» όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της λατινικής Αμερικής. Θέλοντας να τον πείσει να αναλάβει τις τύχες της, όχι άμεσα αλλά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο ουσιαστικά. Δηλαδή απ’ τις αρχές του 2023.

Ο Μπιέλσα δεν έχει αποφασίσει ακόμη, όμως σίγουρα η προοπτική της Σάντος δεν τον αφήνει ασυγκίνητο. Το να πάει ένας απ’ τους κορυφαίους Αργεντινούς τεχνικούς να εργαστεί στη Βραζιλία, θα ταράξει τα νερά στη Νότια Αμερική. Αλλάζοντας συνολικά το στάτους της Σάντος.

Πάντως για τον Μπιέλσα υπάρχουν κι άλλες προτάσεις. Ο 67χρονος θα τις σκεφτεί, θα «ζυγίσει» όλες τις επιλογές του και χωρίς βιασύνη θα πάρει την τελική του επιλογή. Θυμίζουμε πως μέχρι τώρα έχει εργαστεί σε Αργεντινή, Μεξικό, Ισπανία, Χιλή, Γαλλία, Αγγλία. Η Ιταλία δεν μετράει καθώς είχε ανακοινωθεί απ’ τη Λάτσιο το καλοκαίρι του 2016 και μετά από δύο μέρες παραιτήθηκε!

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss