«Σασμός» – Δανάη Παππά: H Θοδώρα παντρεύεται για να την «πει» στον Πέτρο

Η Δανάη Παππά, με αφορμή την συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου. Η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην καθημερινή σειρά του Alpha όσο και στην προσωπική της ζωή.

«H Θεοδώρα στον “Σασμό” όσο πάει και χειροτερεύει»

Συγκεκριμένα, η Δανάη Παππά σημείωσε χαρακτηριστικά: «H Θεοδώρα στον “Σασμό” όσο πάει και χειροτερεύει. Όσο πάει και δείχνει τον πραγματικό της εαυτό, της αρέσει η εκδίκηση και τον καημένο τον Πέτρο και τον καημένο τον αδελφό της θα τους τρελάνει ακόμα περισσότερο. Θα φτάσει σε ένα σημείο που δεν είναι καλό».

«Φτιάχνει ένα σχέδιο και περικυκλώνει την σχέση του Πέτρου με την Σεμίνα»

Και συνέχισε λέγοντας:  «Στα επόμενα επεισόδια, η Θοδώρα παντρεύεται απλά και μόνο για να την «πει» στον Πέτρο. Δεν την ενδιαφέρει. Φτιάχνει ένα σχέδιο και περικυκλώνει την σχέση του Πέτρου με την Σεμίνα. Είναι λίγο κρυφή η ταυτότητα της και προσπαθεί να μαθαίνει εκ των έσω τα πράγματα. Θα προσπαθήσει να τους καταστρέψει».

«Σκέφτομαι τον γάμο, αλλά ακόμα θα αφήσω τα πράγματα να κυλήσουν»

Επιπλέον, η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε και στον σύντροφο της, Λάμπρο Λάζαρη, λέγοντας: «Σκεφτόμουν να κάνουμε μια εκπομπή μαζί με τον σύντροφο μου και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ σαν ιδέα. Το συζητούσαμε σε κάποια περίοδο και τελικά δεν κατάφερε να γίνει λόγω του covid».

Τέλος, η ίδια είπε: «Σκέφτομαι τον γάμο, αλλά ακόμα θα αφήσω τα πράγματα να κυλήσουν. Θα έρθει κάποια στιγμή».

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε η Δανάη Παππά:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss