«Σασμός» – Γιώργος Αμούτζας: Ο Νικηφόρος δεν θα μπορούσε να δεχτεί εύκολα τη σχέση Μαθιού-Βασιλικής

Ο Γιώργος Αμούτζας, ο γνωστός μας «Νικηφόρος» από την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός», μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή «Happy Day».

Ειδικότερα, ο τηλεοπτικός «Νικηφόρος«, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ρόλο του, τονίζοντας μάλιστα, πως δύσκολα ο νεαρός θα μπορούσε να δεχτεί τη σχέση του Μαθιού με τη Βασιλική. Επιπλέον, ο Γιώργος Αμούτζας εξήγησε και το «γιατί».

«O Νικηφόρος μοιάζει με τραγικό ήρωα, έχει περάσει πολλά»

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αμούτζας σημείωσε αρχικά: «O Νικηφόρος μοιάζει με τραγικό ήρωα, έχει περάσει πολλά». Και τόνισε επίσης: «Όλα τα μεγάλα γεγονότα συμβαίνουν δίπλα του κι ο ίδιος δεν έχει ιδέα. Δε γνωρίζει τίποτα κι ούτε καν μπορεί να φανταστεί το τι συμβαίνει».

«Όταν ψάχνεις την απάντηση κι η απάντηση βρίσκεται ακριβώς δίπλα σου είναι δύσκολο να την ανακαλύψεις»

Ο Γιώργος Αμούτζας συμπλήρωσε λέγοντας: «Όταν ψάχνεις την απάντηση κι η απάντηση βρίσκεται ακριβώς δίπλα σου είναι δύσκολο να την ανακαλύψεις».

«Είναι κάτι ξένο για σένα. Θεωρείς ότι πολύ δύσκολα συμβαίνει», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

«Ο Νικηφόρος είναι μεγαλωμένος με εντελώς διαφορετικό τρόπο, έχει τη νοοτροπία της επαρχίας»

Στην ερώτηση που δέχθηκε ο ηθοποιός για το αν ο Νικηφόρος θα μπορούσε να δικαιολογήσει τη σχέση του θείου του με τη μητέρα του, απάντησε: «Ο Νικηφόρος δεν θα μπορούσε να δεχτεί αυτή τη σχέση τόσο εύκολα».

Και αμέσως μετά, ο Γιώργος Αμούτζας εξήγησε επ’ αυτού λέγοντας πως ο Νικηφόρος «είναι μεγαλωμένος με εντελώς διαφορετικό τρόπο, έχει τη νοοτροπία της επαρχίας, η οποία μερικές φορές είναι κάπως πιο συντηρητική».

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day»:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss