Σασμός – Μπίρκος: Ο ισοβίτης «Τόλης Χριστάκης» αποκαλύπτεται

Το νέο πρόσωπο της σειράς «Σασμός», ο ηθοποιός Θάνος Μπίρκος, ο οποίος υποδύεται τον «Τόλη Χριστάκη», του ισοβίτη με τον οποίο βρίσκεται στο ίδιο κελί o Αστέρης, μίλησε στη Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και αποκάλυψε τα συναισθήματά του την πρώτη φορά που βρέθηκε στα γυρίσματα.

«Βγαίνει κάτι πολύ καλό, γιατί με τον Ορφέα έχουμε τρομερή επαφή»

Ειδικότερα, ο «Τόλης Χριστάκης», τόνισε αρχικά: «Τις πρώτες μέρες ήμουν αγχωμένος, γιατί η σειρά έχει καταπληκτικούς συναδέλφους. Ήθελα να δουλέψω αρκετά καλά για να βοηθήσω στην επιτυχία της σειράς. Ήμουν φανατικός του “Σασμού” και η χαρά μου ήταν τόσο μεγάλη όταν πήρα τον ρόλο που προσπάθησα εις διπλούν στα δοκιμαστικά για να τα καταφέρω. Βγαίνει κάτι πολύ καλό, γιατί με τον Ορφέα έχουμε τρομερή επαφή».

«Εγώ ακολουθώ το σενάριο»

Για τον ιδιαίτερο ρόλο του ο Θάνος Μπίρκος είπε: «Ο σκηνοθέτης εξ’ αρχής μου έδωσε τη οδηγία ότι πρέπει να παίζω, έχοντας στο μυαλό μου ότι ο χαρακτήρας αυτός είναι ικανός για όλα. Εγώ ακολουθώ το σενάριο».

«Πάντα έχω στο μυαλό μου ότι δεν είναι καλικατούρα ο ρόλος»

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός συμπλήρωσε: «Έχω “χτίσει” τον χαρακτήρα ότι ανά πάσα στιγμή, μπορεί να γίνει οτιδήποτε. Ο Τόλης δεν έχει κάνει λάθος στα λογιστικά βιβλία για να είναι σε αυτήν την πτέρυγα. Πάντα έχω στο μυαλό μου ότι δεν είναι καλικατούρα ο ρόλος, είναι σπουδαίος και έχει τη δεινότητα να εξελιχθεί και να κάνει διάφορα πράγματα».

«Ο Καραπάνος έχει καφετιέρα στο κελί του»

Επίσης, ο Θάνος Μπίρκος ανέφερε: «Προσπαθώ να μη μου φύγει κανένα spoiler. Αυτό που θα σας πω είναι ότι ο Καραπάνος έχει καφετιέρα στο κελί του. Μόνο αυτό σας λέω».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss