«Σασμός»: Ο Δημήτρης Λάλος έδωσε spoiler για τον «Μαθιό»

Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Σασμός» συνεχίζονται κανονικά και οι πρωταγωνιστές έχουν μπει στα τηλεοπτικά πλατό για τα νέα επεισόδια.

Η συνέχεια της ιστορίας αναμένεται να καθηλώσει μιας και στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς είδαμε τον «Μαθιό», κατά κόσμον Δημήτρη Λάλο, να συλλαμβάνεται λίγο πριν παντρευτεί τη «Βασιλική».

Αυτή τη φορά, ο Δημήτρης Λάλος, ο «Μαθιός», ήταν εκείνος που προχώρησε σε… αποκαλύψεις για τις εξελίξεις στο σίριαλ.

Στη φωτογραφία που ανέβασε ποζάρει στο αστυνομικό τμήμα, μαζί με τους Δημήτρη Ήμελλο, Μαρία Τζομπανάκη, Ορφέα Αυγουστίδη, Γιώργο Αμούτζα και Ευγενία Σαμαρά, ενώ μαζί τους, φορώντας το νυφικό της, είναι και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Σε αυτή, οι πρωταγωνιστές φορούν τα ρούχα που φορούσαν στην τελευταία σκηνή, όπου ο Αντώνης Φραγκιαδάκης συλλαμβάνει τον «Μαθιό» ως ύποπτο για τον θάνατο του «Άγγελου», την ώρα που εκείνος κατευθύνεται προς την εκκλησία για να παντρευτεί την αγαπημένη του «Βασιλική».

Ως εκ τούτου, η «Βασιλική», ντυμένη νύφη και αφού έχει μάθει τις εξελίξεις σχετικά με τον μέλλοντα σύζυγό της, σπεύδει στο αστυνομικό τμήμα για να τον δει και να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει.

Εκεί φτάνει και η «Στέλλα» ως δικηγόρος που εντέλει θα αναλάβει την υπεράσπισή του. Η Ευγενία Σαμαρά ανέβασε και αυτή story στο Instagram.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss