«Σασμός» – Όλγα Δαμάνη: «Η γιαγιά Ρηνιώ κρύβει μυστικά κι ενοχές που θα αποκαλυφθούν»

Στην εκπομπή «Happy Day» και την Τίνα Μεσσαροπούλου παραχώρησε συνέντευξη η Όλγα Δαμάνη, την οποία βλέπουμε μέσα από την νέα επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός».

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη σειρά, για την καρμική συνάντηση με τον Μάνο Κατράκη, αλλά και το μπράβο που της είπε η Κατίνα Παξινού.

«Η γιαγιά Ρηνιώ δεν είναι ένας ρόλος που θα αφήσει άμεσα τη σειρά»

Αρχικά, η Όλγα Δαμάνη είπε: «Η γιαγιά Ρηνιώ είναι η πιο μεγάλη απ’ όλους στην ιστορία, κρύβει μυστικά κι ενοχές, τα οποία στη συνέχεια θα αποκαλυφθούν».

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος που είναι τρελαμένος, τα πάμε πολύ καλά. Η διαίσθηση της γιαγιάς είναι εκείνη που την οδηγεί να διαβάζει τα πουλιά. Η γιαγιά Ρηνιώ δεν είναι ένας ρόλος που θα αφήσει άμεσα τη σειρά».

«Συνάντησα καρμικά τον Μάνο Κατράκη και μου είπε να δώσω εξετάσεις στο Εθνικό»

Η Όλγα Δαμάνη πρόσθεσε: «Είναι από τις σπάνιες φορές που μιλάω σε κάμερα, τα παλιά χρόνια δεν δίναμε συνεντεύξεις. Όταν έδινα εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο από κάτω ήταν τα “ιερά τέρατα” και άκουσα “μπράβο” από την Κατίνα Παξινού. Δεν ήξερα τι θέλω να κάνω στη ζωή μου. Συνάντησα καρμικά τον Μάνο Κατράκη και μου είπε να δώσω εξετάσεις στο Εθνικό».

«Πάντα υπάρχει το ανικανοποίητο»

Και αμέσως μετά η ηθοποιός είπε: «Δεν μπορούσα στην αρχή να βλέπω τον εαυτό μου να παίζει. Πάντα υπάρχει το ανικανοποίητο. Λατρεύω τον κινηματογράφο, είναι το πάθος μου».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss