«Σασμός» – Ορφέας Αυγουστίδης: Όσα είπε για την τηλεοπτική συνύπαρξη με τη μητέρα του

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τον ηθοποιό Ορφέα Αυγουστίδη, ο οποίος, μεταξύ άλλω,ν μίλησε για τον λόγο που ήταν απών από την τηλεόραση για αρκετά χρόνια.

Επιπλέον, ο Αστέρης Σταματάκης από την νέα επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός», αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική του συνύπαρξη με τη μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη.

«Μία περίοδο δεν είχε κάτι η τηλεόραση να μου δώσει»

Αρχικά, ο ταλαντούχος ηθοποιός είπε: «Ήταν το καστ, η στιγμή. Μία περίοδο δεν είχε κάτι η τηλεόραση να μου δώσει».

«Το κομμάτι με τη μαμά έχει πολύ ενδιαφέρον

Στη συνέχεια, μιλώντας για το πώς είναι να δουλεύει με τη μητέρα του είπε χαρακτηριστικά: «Το κομμάτι με τη μαμά έχει πολύ ενδιαφέρον. Δεν είχαμε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν. Ήταν μία ωραία ευκαιρία να βρεθούμε σε αυτή τη συνθήκη».

Υπενθυμίζεται πως οι δύο τους πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του Alpha «Σασμός, όπου και υποδύονται τον Αστέρη και την Καλλιόπη Σταματάκη (γιος – μάνα).

«Δεν θα μπορούσα να στηρίξω τέτοια έκθεση προς χάριν του παιχνιδιού»

Πολλοί είναι οι συνάδελφοί του που κατά καιρούς έχουν δεχθεί προτάσεις για συμμετοχή σε κάποιο ριάλιτι. Το ίδιο συνέβη και με τον ίδιο αλλά η απάντηση που έδωσε ήταν αρνητική. Αναφορικά μ’ αυτό ο Ορφέας Αυγουστίδης δήλωσε: «Δεν θα μπορούσα να στηρίξω τέτοια έκθεση προς χάριν του παιχνιδιού».

«Γυναίκα μου την αποκαλώ όταν υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν την οικειότητα που έχουμε»

Αντιθέτως, όπως είπε ο ίδιος, προτιμά τα παιχνίδια με τη σύντροφο και τον γιο του στο σπίτι τους. Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας για την αγαπημένη του, Γεωργία, ο ηθοποιός είπε: «Γυναίκα μου την αποκαλώ όταν υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν την οικειότητα που έχουμε και μπορούν να καταλάβουν την τρυφερότητα που το χρησιμοποιώ αλλιώς γυναίκα μου είναι ένα statement που τοποθετεί τον σύντροφό σου σε μία δεδομένη περιοχή».

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι μελλοντικά τους σχέδια είναι τόσο ο γάμος όσο και η βάφτιση του γιου τους.

Δείτε παρακάτω όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss