«Σασμός»: Τι αποκάλυψε η «Αργυρώ» για τη νέα σειρά του Alpha;

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η γνωστή πλέον σε όλους μας και ως «Αργυρώ Βρουλάκη», πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Alpha, «Σασμός», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη και χαρακτήρισε τη σειρά: «οικογενειακή υπόθεση».

«Ο “Σασμός” είναι μια οικογενειακή υπόθεση»

Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή ηθοποιός είπε: «Ο “Σασμός” είναι μια οικογενειακή υπόθεση. Ο Ορφέας Αυγουστίδης παίζει με τη μαμά του και εγώ παίζω στο σπίτι μου! Δηλαδή το πατρικό σπίτι της Αργυρώς, την οποία υποδύομαι, είναι το πατρικό μου σπίτι. Το σπίτι που μεγάλωσα».

«Τυχαία η σκηνογράφος της σειράς διάλεξε για δωμάτιο της Αργυρώς το δωμάτιο μου»

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε μια σκηνή που έρχομαι από την Αυστραλία και μπαίνω στο σπίτι και συγκινήθηκα πραγματικά, γιατί δεν πηγαίνω και συχνά λόγω δουλειάς. Τώρα που το είδα περιποιημένο, το είχαν φτιάξει για τη σειρά και είχε μέσα κόσμο, ήταν πραγματική η συγκίνηση».

Και αμέσως μετά είπε η «Αργυρώ Βρουλάκη»: «Τυχαία η σκηνογράφος της σειράς διάλεξε για δωμάτιο της Αργυρώς το δωμάτιο μου, για δωμάτιο της Μαρίνας εκείνο της μητέρας μου, ενώ ήταν άδειοι οι χώροι».

«Μου αρέσει πολύ η διαδικασία της οντισιόν»

«Μου αρέσει πολύ η διαδικασία της οντισιόν και την προτιμώ από το να με παίρνουν τηλέφωνο και να μου αναθέτουν τον ρόλο», πρόσθεσε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

«Θέλω να μπαίνω και εγώ στη διαδικασία να προσπαθήσω, να δουλέψω, να διεκδικήσω», κατέληξε να λέει η ηθοποιός.

Δείτε παρακάτω όσα είπε η ταλαντούχα ηθοποιός:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss