Σεπόλια: Ένας ακόμη άνδρας φαίνεται πως έκλεινε ραντεβού στη 12χρονη

Σεπόλια: Ανατριχιαστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης

Όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς το κορίτσι, και φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Mega, φαίνεται να υπάρχει και τρίτος μαστροπός με το ψευδώνυμο «Μιχάλης».
Η 12χρονη για τον Μ.Ι.

«Με τον Μ. δεν έχω συναντηθεί ποτέ. Ο Ηλίας έστελνε μηνύματα στον Μ. λέγοντας ότι είμαι εγώ που τα στέλνω. Του είχε πει ότι έχω ανάγκη από λεφτά κι αυτός έβρισκε φίλους του.
Και ο Μ. μου έκλεινε τα ραντεβού μέσω Instagram και τους έδινε το τηλέφωνό μου. Στον Μ. είχα πει ότι είμαι 16».

Ο συγκεκριμένος άνδρας, φέρεται, κάθε φορά που έκλεινε κάποιο ραντεβού, να ειδοποιεί την 12χρονη με μήνυμα στο Instagram, αφού πρώτα έστελνε το κινητό της στους ενδιαφερόμενους.

«Σε εκείνους που έβρισκε ο Μ. έλεγε ότι είμαι 17. Υπήρχαν και κάποιοι που έλεγαν ότι είμαι μικρή. Τους έλεγα να συναντηθούμε εκεί που μου είχε πει ο Μίχος να κλείνω τα ραντεβού. Ο Μ. μου ζήτησε χρήματα αλλά δεν πήρε ποτέ από εμένα, γιατί δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά. Δεν ξέρω όμως, αν έπαιρνε από τους φίλους του που έκλεινε τα ραντεβού».
Είναι αρκετές φορές που το παιδί ομολογεί ότι τα όσα περνούσε την δυσαρεστούσαν.
Ο Α.Μ. με τον οποίο συνομιλούσε η 12χρονη μέσω μηνυμάτων, φέρεται να ήξερε τα όσα συνέβαιναν:
– Α.Μ.: Εσύ, δεν συναντήθηκε με άλλον αυτές τις μέρες;– 12χρονη: Όχι.– Α.Μ.: Γιατί; Δε σε θέλει κανένας;– 12χρονη: Όχι. Εγώ βαριέμαι.

Η λίστα με τους 212
Το ποιοι από τους 212 που είχαν μιλήσει διαδικτυακά με το 12χρονο κορίτσι, το είχαν βιάσει κι όλας, είναι το κομμάτι που θα συμπληρώσει την συνολική εικόνα στο δράμα και τη φρίκη που ζούσε το παιδί όλους αυτούς τους μήνες. Κάποιους το παιδί, έχει ήδη υποδείξει…
Όπως όταν είδε σε φωτογραφίες και αναγνώρισε τον Γιάννη Σοφιανίδη που έχει ήδη συλληφθεί και προφυλακιστεί.
Η 12χρονη για τον Γιάννη Σοφιανίδη
«Ναι, αυτός είναι ο άνδρας με τον οποίο έχω έρθει σε επαφή περισσότερες φορές από όλους τους άλλους. Τουλάχιστον τέσσερις. Με τον Γιάννη βρεθήκαμε τελευταία φορά πριν φύγω για διακοπές στη Λευκάδα. Ήταν και ο τελευταίος».
Πίσω από τα μηνύματα στο κινητό, «κρυβόταν» ο Ηλίας Μίχος ο οποίος έκλεινε τα ραντεβού… Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο διάλογος με τον Ε.Κ., επίσης ήδη προφυλακιστέο για την υπόθεση.
12χρονη: Εγώ τι ώρα να είμαι εκεί;Ε.Κ. : Ε παρά δέκα.12 …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss