«Στα μαχαίρια» Γιώργος Μαζωνάκης και Διονύσης Σχοινάς – Αναβλήθηκε ξανά η πρεμιέρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Διονύσης Σχοινάς ένιωθε αδικημένος από το πώς παρουσιάζονταν τα ονόματα στην αφίσα.

Αν και ο κόσμος περίμενε πώς και πώς την πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη και του Διονύση Σχοινά στο Κέντρο Αθηνών, η οποία ήδη είχε ακυρωθεί μια φορά, οι δύο τραγουδιστές φαίνεται πως για μία ακόμη φορά οι δύο τραγουδιστές δεν τα βρήκαν.
Όπως ανέφερε η εκπομπή «Happy Day» στον Alpha, ο Διονύσης Σχοινάς φαίνεται να ενοχλήθηκε, με την επίσημη αφίσα των εμφανίσεών τους. Με αφορμή αυτή τη διαφωνία, η πρεμιέρα μετατέθηκε για τις 15 Σεπτεμβρίου, αλλά όπως είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημιουργήθηκαν εκ νέου διαφωνίες στην πρόβα τζενεράλε για τη διάρκεια εμφάνισης των δύο καλλιτεχνών στο πρόγραμμα. Μάλιστα και σε αυτή την περίπτωση ο Διονύσης Σχοινάς ήταν αυτός, που ένιωθε αδικημένος.

«Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Διονύσης Σχοινάς είναι δύο πολύ αγαπημένοι καλλιτέχνες, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να συμπράξουν. Θυμίζω ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης, πέρυσι όλη τη σεζόν κατάφερε να είναι sold out, με τον Γιώργο Λιβάνη στο πλευρό του και γενικώς ξέρουμε ότι είναι ένας καλλιτέχνης που έχει το δικό του κοινό και μπορεί να σταθεί. Αντίστοιχα όμως και ο Διονύσης Σχοινάς που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει ένα απίστευτο come back, έχει τον κόσμο του, που χορεύει, τραγουδάει. Πολύ νεανικό και οι δύο, πολύ αγαπημένοι», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Η επίσημη ενημέρωση σε αυτούς που ήθελαν να πάνε να ακούσουν τους τραγουδιστές, ήταν ότι οριστικοποιούνται κάποιες λεπτομέρειες στο κέντρο και την εμφάνιση.
«Ανεπίσημα όμως μάθαμε από το παρασκήνιο, ότι ο Διονύσης Σχοινάς όταν είδε την αφίσα με το όνομά του σε μικρή γραμματοσειρά, στενoχωρέθηκε. Ήταν το όνομα του Γιώργου Μαζωνάκη και έκανε “μπαμ” και ο Διονύσης Σχοινάς φαινόταν σαν να τον συνοδεύει, σαν υποδεέστερο όνομα. Αυτό λοιπόν όταν το είδε ο τραγουδιστής, ενώ θεωρούσε ότι οι εμφανίσεις θα ήταν επί ίσοις όροις, εξέφρασε την ενόχλησή του. Ουσιαστικά είπε ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ναι μεν το πρώτο όνομα, αλλά δεν μπορεί και εκείνος να φαίνεται ως το δεύτερο, θα ήθελε να φαίνεται σαν να είναι πλευρό του. Το αίτημα του τραγουδιστή έγινε αποδεκτό από τη διοίκηση και αναβλήθηκε αρχικά η πρεμιέρα που ήταν να γίνει στις 10 Σεπτεμβρίου. Έκαναν λοιπόν μία προσπάθεια και έβγαλαν την αφίσα που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Μετά την αναβολή ήταν να γίνει και η δεύτερη πρεμιέρα. Κάτι έγινε όμως πάλι με τους δύο καλλιτέχνες και αναφέρεται ότι υπήρξαν διαφωνίες στην πρόβα τ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss