Στρατής Χατζησταματίου: Από τις «Άγριες Μέλισσες» στον «Σασμό»

Ο Στρατής Χατζησταματίου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «TV O Clock» και τη Σοφία Τσίρκα, όπου μίλησε για την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός», αλλά και για την συμμετοχή του «Άγριες Μέλισσες», στο ρόλο του νεαρού Δούκα Σεβαστού.

«Μου μίλησε για τη σειρά και πέρασα από κάστινγκ»

Αρχικά, για το πως προέκυψε η συνεργασία του με τον «Σασμό», ο νεαρός ηθοποιός είπε πως έγινε ύστερα από επικοινωνία που είχε με τη Μιράντα Ρωσταντή, την υπεύθυνη διανομής ρόλων, με την οποία είχαν συνεργαστεί πέρυσι στις «Άγριες Μέλισσες». Επιπλέον, ανέφερε: «Μου μίλησε για τη σειρά και πέρασα από κάστινγκ. Πέρασαν, επίσης, πάρα πολλοί νέοι ηθοποιοί, κι αυτό είναι καλό».

«Δόθηκε η ευκαιρία σε ανθρώπους που δεν είχαν ξανακάνει τηλεόραση να μπουν σε αυτή τη διαδικασία και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους»

Και συνέχισε λέγοντας: «Δόθηκε η ευκαιρία σε ανθρώπους που δεν είχαν ξανακάνει τηλεόραση να μπουν σε αυτή τη διαδικασία και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους. Στην ίδια κατηγορία ανήκω κι εγώ. Έτσι, προέκυψε η συνεργασία μας και η συνάντησή μου με αυτόν τον όμορφο χαρακτήρα».

«Είχα μια συγκίνηση για το πόσο ενδιαφέρον είναι να μπω στην ιστορία »

Απαντώντας στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν είχε άγχος, ο Στρατής Χατζησταματίου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Από τη μία, υπήρχε η πρόκληση πως είναι κάτι πρωτόγνωρο και είναι μία νέα εμπειρία. Από την άλλη, γνωρίζοντας τον χαρακτήρα σιγά σιγά και έχοντας διαβάσει και το βιβλίο, είχα μια συγκίνηση για το πόσο ενδιαφέρον είναι να μπω στην ιστορία και να υπερασπιστώ το ρόλο μου όσο καλύτερα μπορώ».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss