«Survivor» – Ελισάβετ Σπανού: «Δεν έχω καταλάβει ότι την φλερτάρει»

Το δεύτερο μέρος των δηλώσεων της τραγουδίστριας Ελισάβετ Σπανού προβλήθηκε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love it».

Αυτή την φορά η τραγουδίστρια μίλησε για το αλληλεπίδραση που φαίνεται να υπάρχει ανάμεσα στην Μυριέλλα Κουρεντή και στον Γιώργο Κατσαούνη στο «Survivor».

«Εγώ προσωπικά δεν έχω δει κάτι, αλλά έχω ακούσει»

Ειδικότερα, η Ελισάβετ Σπανού είπε: «Θα είμαι πολύ ειλικρινής. Η Μυριέλλα υποτίθεται ότι έχει μια σχέση έξω, οπότε δεν θα έμπαινα καν στην διαδικασία να πω ή να κάνω κάτι. Εγώ προσωπικά δεν έχω δει κάτι, αλλά έχω ακούσει».

«Το κόβεις το φλερτ»

Και συμπλήρωσε αμέσως μετά: «Έχει συζητηθεί στην ομάδα μου ότι υπάρχει μαι μεγαλύτερη αλληλεπίδραση ανάμεσα στο Στρακαστρούκα και στην Μυριέλλα. Δεν έχω καταλάβει ότι την φλερτάρει. Από την άλλη, και σαν γυναίκα, τι πάει να πει ότι την φλερτάρει; Το κόβεις το φλερτ».

Χαμός στον Άγιο Δομίνικο με τον Βαλάντη και την Μυριέλλα Κουρεντή

Οι Μαχητές έχουν πλέον στη φαρέτρα τους τα σύνεργα του ψαρέματος και μένει να δούμε ποιοι θα είναι εκείνοι που θα δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στη θάλασσα.

Το πρώτο αγώνισμα για την ασυλία ρίχνει τις δύο ομάδες σε έναν δύσκολο και απαιτητικό στίβο μάχης που φέρνει τους παίκτες στα όριά τους. Ο τραυματισμός της Μυριέλλας φέρνει κοντά της τον Γιώργο Κατσαούνη που την παίρνει αγκαλιά και προσπαθεί να τη συνεφέρει.

Η μεταξύ τους οικειότητα και η ρομαντική προσέγγισή του προς εκείνη είναι κόκκινο πανί για τον Βαλάντη, ο οποίος βγαίνει σε ανοιχτή κόντρα με τον αγρότη των Μαχητών.

Στο συμβούλιο η ένταση συνεχίζεται με τις προθέσεις της Μυριέλλας στο επίκεντρο. Θέλει όντως η παίκτρια των Διασήμων να αλλάξει ομάδα ή πρόκειται για ένα βιαστικό συμπέρασμα των συμπαικτών της;

Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου του «Survivor»:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss