«Survivor» – Πιλίδης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του

Το βράδυ του Σαββάτου στο «Survivor», ο Γιωρίκας Πιλίδης επέστρεψε στην καλύβα των Διασήμων, όμως όχι για να συνεχίσει να αγωνίζεται.

Ειδικότερα, ο Γιωρίκας Πιλίδης, έπειτα από δύο εβδομάδες απουσίας σχεδόν, πήγε να αποχαιρετίσει τους συμπαίκτες του, αφού το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την υγεία του δεν του επέτρεψε να συνεχίσει.

Η ανάρτηση του στο Instagram

Στη συνέχεια, ο ίδιος έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram κι έγραψε στο post που συνόδευε με φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο και «Survivor»: «Από που να αρχίσω και τι να πρωτοπώ ? Καταρχήν θέλω να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ , σε έναν έναν ξεχωριστά για όλη αυτήν την φανταστική υποστήριξή, για όλα τα υπέροχα μηνύματα που έχω λάβει. Θέλω επίσης να ζητήσω μια συγνώμη από όλους που δυστυχώς για λόγους υγείας δεν μπόρεσα να συνεχίσω αυτό το υπέροχο ταξίδι που λέγεται Survivor. Τέλος θέλω να σας υποσχεθώ πως όλα τώρα ξεκινάνε και θα τα πούμε σύντομα. Αδέρφια μου».

Να σημειωθεί επίσης, πως σ τα story του υπάρχει και βίντεο από την άφιξή του στο Ελευθέριος Βενιζέλος πριν από 17 ώρες περίπου, με την αδερφή του Άννα να τον υποδέχεται και να του δίνει την πιο τρυφερή αγκαλιά. Στο αεροδρόμιο μάλιστα, είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου που τον περίμενε να τον υποδεχτεί, και να βγάλει μια φωτογραφία μαζί του.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss